Anakartım MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC özelliklere baktığımda 7.1 ses kanalını destekliyor yazıyor. Kingston HyperX Cloud II almayı düşünüyorum. Günlük kullanım bazen 8-9 saat, bazen 5-6 saat kullanmak durumundayım. Sizce almalı mıyım?
Anakartım MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC özelliklere baktığımda 7.1 ses kanalını destekliyor yazıyor. Kingston HyperX Cloud II almayı düşünüyorum. Günlük kullanım bazen 8-9 saat, bazen 5-6 saat kullanmak durumundayım. Sizce almalı mıyım?
Oyun için alacaksan neden olmasın. Zaten gaming bazında tercih edeceğin iki en iyi model cloud ve arctis serileri ve arctis kulaklıkların kulak pedleri çok rahat. Ayrıca kulaklığın kendisi oldukça hafif. Yalnız ben 7.1 surround ile anakartın alakalı olduğunu ilk kez duyuyorum ve yakın zamanda arctis 5 alacağım. Anakart modelim Asus B-350MK bi sorun olmaz umarım.
Bildiğim kadarıyla anakarttan değilde bu tip kulaklıklarda kendi ses kartından geliyor ses o yüzden USB girişi mevcut.
Trendyol'da dün yada iki gün önce Arctic 5 499 liraydı bir bakın derim o fiyattaysa tavsiye ederim.