Cloud 2 vs Arctis 3 vs Arctis 5 vs Corsair VOID vs Corsair HS60 vs Cloud Alpha

Kusura bakmayın konuyu bölerek rahatsız ediyorum sizleri özür dilerek bir şey sormak istiyorum. 100 TL hediye çeki ile Arctis 3 199 TL aldım sizce alarak iyi mi yaptım yoksa başka bir model mi baksaydım fikirlerinizi söylerseniz sevinirim bütçe sorucak olursanız 300 TL zar zor çıkıbiliyorum. @Akif @Jira

Şöyle özetliyim genelde köklü kulaklık üreticilerine bakarsanız 7.1 hiçbir kulaklığını bulamazsınız çünkü 5.1 ve 7.1 sinema ve es ses sistemi teknolojisidir. Kulaklıklarda kullanılanların hepsi zaten "virtual" 7.1'dir. Şöyle de bir örnek vereyim, profesyonel müsabakalarda kullanılan kulaklıklar "audiophile headphones" dediğimiz kulakiçi stereo kulaklıklardır. Shroud falan izliyorsanız günlük kullanımında Stereo kulaklık kullanıyor. Stereo kulaklıklar sesin nereden geldiğini belirtmek konusunda gayet başarılı. Kulaklık alırken kısaslarınız ses kalitesi ,mikrofon kalitesi, malzeme kalitesi ve ergonomisi olmalı. Gidip 7.1'i var diye daha düzgün bass bile veremeyen Arctis 5'e 500 TL vermeyin.

Şöyle özetliyim genelde köklü kulaklık üreticilerine bakarsanız 7.1 hiçbir kulaklığını bulamazsınız çünkü 5.1 ve 7.1 sinema ve es ses sistemi teknolojisidir. Kulaklıklarda kullanılanların hepsi zaten "virtual" 7.1'dir. Şöyle de bir örnek vereyim, profesyonel müsabakalarda kullanılan kulaklıklar "audiophile headphones" dediğimiz kulakiçi stereo kulaklıklardır. Shroud falan izliyorsanız günlük kullanımında Stereo kulaklık kullanıyor. Stereo kulaklıklar sesin nereden geldiğini belirtmek konusunda gayet başarılı. Kulaklık alırken kısaslarınız ses kalitesi ,mikrofon kalitesi, malzeme kalitesi ve ergonomisi olmalı. Gidip 7.1'i var diye daha düzgün bass bile veremeyen Arctis 5'e 500 TL vermeyin.
Cevabınız için teşekkür ederim . Sizce Cloud Alpha mı almalıyım bu kulaklıklar arasından

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı