Cloud 2 vs Cloud Alpha S

Hocam Cloud 2 ileriye dönük mü sizce ? Çıkalı çok uzun süre olmuş. Cloud Alpha S önerir misiniz ? Özellikle ayak sesleri önemli benim için oyunlarda.
Hocam aynı şekilde benim içinde önemli oyun içi ses. Daha önceden bir çok logitech modeli kullanmıştım. Bende ilk defa hyperx kullanacağım daha gelmedi zaten. Ancak baya araştırdım. Cloud 2 için de çok iyi olduğu söyleniyor. Alpha s daha yeni bir kulaklık ve özellik bakımından biraz daha üstün. Oyun içi ses deneyemim olmadı daha ama incelemelerde iyi olduğu söyleniyor. Bugün güzel bir indirim oldu her iki modelde de. Aralarında 200₺ fark var. Siz de biraz daha araştırın. Ama ben tercihimi Alpha S den yana kullandım. Zaten forumda sormuştum Alpha S’in daha iyi olduğunu söylediler bende indirimdeyken kaçırmıyım istedim.

Kimisi var diyor, kimisi yok diyor. HyperX'in sitesinde var gibi geldi bana.
Alpha S ile ses kartı geliyor, düz Alpha ile gelmiyor. Mesela ben Alpha S kullanıyorum, kutudan kendi ses kartı da çıktı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı