- Makaleler
- 3
Arada sadece 100₺ fark var. Genellikle Steam PUBG ve Valorant oynuyorum. Alpha S beni üzer mi? Kronik bir sorunu var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı yok mu alpha s de ?Kronik sorunu yok. Cloud 2'de bazen dipses oluyor.
Ses kartınız iyiyse > Cloud Alpha S.
Ses kartınız kötüyse > Cloud 2.
Kimisi var diyor, kimisi yok diyor. HyperX'in sitesinde var gibi geldi bana.Ses kartı yok mu Alpha S'de ?
İlginç cidden.Kimisi var diyor, kimisi yok diyor. HyperX'in sitesinde var gibi geldi bana.
Alpha S modelinde ses kartı bulunuyor. İnceleme videolarından gördüm. Bende bugün sipariş verdim bu modeli.Kimisi var diyor, kimisi yok diyor. HyperX'in sitesinde var gibi geldi bana.
Hocam Cloud 2 ileriye dönük mü sizce ? Çıkalı çok uzun süre olmuş. Cloud Alpha S önerir misiniz ? Özellikle ayak sesleri önemli benim için oyunlarda.Alpha S modelinde ses kartı bulunuyor. İnceleme videolarından gördüm. Bende bugün sipariş verdim bu modeli.
Hocam aynı şekilde benim içinde önemli oyun içi ses. Daha önceden bir çok logitech modeli kullanmıştım. Bende ilk defa hyperx kullanacağım daha gelmedi zaten. Ancak baya araştırdım. Cloud 2 için de çok iyi olduğu söyleniyor. Alpha s daha yeni bir kulaklık ve özellik bakımından biraz daha üstün. Oyun içi ses deneyemim olmadı daha ama incelemelerde iyi olduğu söyleniyor. Bugün güzel bir indirim oldu her iki modelde de. Aralarında 200₺ fark var. Siz de biraz daha araştırın. Ama ben tercihimi Alpha S den yana kullandım. Zaten forumda sormuştum Alpha S’in daha iyi olduğunu söylediler bende indirimdeyken kaçırmıyım istedim.Hocam Cloud 2 ileriye dönük mü sizce ? Çıkalı çok uzun süre olmuş. Cloud Alpha S önerir misiniz ? Özellikle ayak sesleri önemli benim için oyunlarda.
Alpha S ile ses kartı geliyor, düz Alpha ile gelmiyor. Mesela ben Alpha S kullanıyorum, kutudan kendi ses kartı da çıktı.Kimisi var diyor, kimisi yok diyor. HyperX'in sitesinde var gibi geldi bana.
Hocam Cloud 2 ses kartının Alpha S in ses kartından iyi olduğuna emin misiniz ?Kronik sorunu yok. Cloud 2'de bazen dipses oluyor.
Ses kartınız iyiyse > Cloud Alpha S.
Ses kartınız kötüyse > Cloud 2.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.