Cloud 2 Wireless vs Cloud Alpha S

ARCHERr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İki kulaklık birbirinden çok farklı biliyorum ama ikisi arasında kaldım. Genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden Wireless alırsam daha rahat ederim dedim ancak yorumlarını okuduğumda dip ses ve pıt pıt gibi sorunları olduğu söylendi. Acaba bu her üründe uzun süreli kullanımda olan bir şey midir? Eğer bu sıkıntı çok olan bir şey ise Alpha S alacağım. Başka daha iyi kulaklık varsa onları da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2 kulanıyordum eskidi diye Wireless aldım 1 saat kullandıktan sonra kulaklarım acıyor kenara koydum eski kulaklıktan devam ediyorum.

Bu yüzden 1 saat denemende veya Amazon'dan alıp olmazsa iade etmende fayda var.

Cloud 2 kulanıyordum eskidi diye Wireless aldım 1 saat kullandıktan sonra kulaklarım acıyor kenara koydum eski kulaklıktan devam ediyorum.

Bu yüzden 1 saat denemende veya Amazon'dan alıp olmazsa iade etmende fayda var.
Şuan ki kulaklığım Gamepower Meduse kulak yerleri soyuldu ve artık acıtıyor. Wireless acıtma sebebi neydi acaba?

Ağırlığı veya kulaklarım büyük olduğu için olabilir ama kulaklarım kulaklığın iç kısmına değmiyor.
Tam bende bilmiyorum niye acıyor.

@RTX2023 @ARCHERr herkesin kulak uzunluğu, kalınlığı ve genişliği aynı değil. Bu tarz ürünlerde rahatlık konusunda 1.elden denemek daha doğru olur. Bu arada dip ses sorunu bir çok kablosuz kulaklıkta olan ve tamamen şans işi bir olay. Şanslıysan dip ses olmaz şanssızsan dip ses olur.

@RTX2023 @ARCHERr herkesin kulak uzunluğu, kalınlığı ve genişliği aynı değil. Bu tarz ürünlerde rahatlık konusunda 1.elden denemek daha doğru olur. Bu arada dip ses sorunu bir çok kablosuz kulaklıkta olan ve tamamen şans işi bir olay. Şanslıysan dip ses olmaz şanssızsan dip ses olur.
Mağazalarda denediğimde kulaklığın bi sıkıntı yaratmayacağına inanıyorum ama dip ses konusunda ben zaten çok yüksek sesli kullanan biri değil %50-60 cıvarında kullanıyorum ses seviyesini bu dip ses beni rahatsız eder mi?

Mağazalarda denediğimde kulaklığın bi sıkıntı yaratmayacağına inanıyorum ama dip ses konusunda ben zaten çok yüksek sesli kullanan biri değil %50-60 cıvarında kullanıyorum ses seviyesini bu dip ses beni rahatsız eder mi?
Yüksek ses ile kulaklık kullanmayacağınız için daha hissedilir diye düşünüyorum fakat bu sizi ne kadar rahatsız eder emin değilim. Benim gibi en ufak şeyde bile rahatsız oluyorsanız muhtemelen kafanıza takılacaktır fakat onun haricinde pek problem çıkaracağını sanmıyorum. Zaten dediğim gibi alacağınız kulaklıkta kesin olacak diye bir şey yok. Şu durumda Amazon gibi koşulsuz iade kabul eden bir yerden alırsanız sizin için daha kârlı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı