Cloud 3 kablosuz vs Cloud 3 kablolu

Erenovsky

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tek amacım oyun ses kasmak ses kalitesi kablosuz olması benim için artı değil bu şekilde bakıyorum. Bir fark var mı oyunda ses kasmada, ses kalitesinde? Aralarında 1200 TL fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar ne yaptınız acaba şuanda HyperX Cloud III 3000-3500 TL bandına düştü Wireless modeli bende almayı düşünüyorum ama kablolu ve kablosuz arasında çok tartışma var?

Hocam selamlar ne yaptınız acaba şuanda HyperX Cloud III 3000-3500 TL bandına düştü Wireless modeli bende almayı düşünüyorum ama kablolu ve kablosuz arasında çok tartışma var?
Hocam iki kulaklığın oyun performansı aynı diyorlar hatta kablosuzda dip ses varmış alacaksanız pazaramada 2100 TL dan alın kablolu kablolu aldım ben

Hocam daha gelmedi gelince derim ama aralarında 1000 TL fark var değmez ya bilmiyorum tek fark kablosuz olması başka bir farkları yok
Bende alayım o zaman bu fiyata çok iyi gibi geldi bana karşılaştırmalarına baktığımda 4-5 bin lira bandındaki kulaklıklar ile karşılaştırılıyor. Tek sorun benim şuanda kullandığım Dolby 7.1 özellikli. DTS olunca ne oluyor acaba.

Bende alayım o zaman bu fiyata çok iyi gibi geldi bana karşılaştırmalarına baktığımda 4-5 bin lira bandındaki kulaklıklar ile karşılaştırılıyor. Tek sorun benim şuanda kullandığım Dolby 7.1 özellikli. DTS olunca ne oluyor acaba.
Sen kablosuz mu düşünüyorsunuz kablolu mu

Hocam çok bilmiyorum onu cloud2 den geçeceğim cloud 2 HP uretnli işi muhtemelen benim ama muzazzamdi denersin gerekirse iade cakarsin 14 günde

Sen kablosuz mu düşünüyorsunuz kablolu mu

Hocam çok bilmiyorum onu cloud2 den geçeceğim cloud 2 HP uretnli işi muhtemelen benim ama muzazzamdi denersin gerekirse iade cakarsin 14 günde
Ben kablosuza yöneldim başlangıçta ama herkes ses kısıklığı vb konulardan bahsediyor kablolu modele yöneldim gibi şuanda .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı