Cloud 3 kulaklıkta Valorant için ekolayzer ayarı önerisi

Bunun için DJ'ye gerek yok ki. Sol taraf bass sağ taraf tizdir. Bu kadar basit. Çok bilinmeyen bir şey değil bu.

Söyler misin lütfen her kulaklık için farklı olan ekolayzer ayarını JBL markasına hakim olmayan ve bunun benzerini başka marka üzerinde DTS:X açıkken kapalı haline benzer bir şekilde kim yapabilir, açıkçası ben sol bass sağ tiz diyen birisinin yapamıyacagından eminim JBL ile birebir aynı ayarı yaptığımda ses farklı gelıyor her kulaklıgın özelliği ve sürücüleri farklı.

Söyler misin lütfen her kulaklık için farklı olan ekolayzer ayarını JBL markasına hakim olmayan ve bunun benzerini başka marka üzerinde DTS:X açıkken kapalı haline benzer bir şekilde kim yapabilir, açıkçası ben sol bass sağ tiz diyen birisinin yapamıyacagından eminim JBL ile birebir aynı ayarı yaptığımda ses farklı gelıyor her kulaklıgın özelliği ve sürücüleri farklı.
Çok mühim ve zor birşey başarmış gibi yazmanız komik olmuş. : )

Çok mühim ve zor bir şey başarmış gibi yazmanız komik olmuş: )

Öyle bir iddia içinde yazılmadı :D benzer ayarpaylaşıldı neden işe yarıyacagını gostermek ıcın de bılen bırısı ıle yapıldıgı dıle getırıldı.

Çok mühim ve zor bir şey başarmış gibi yazmanız komik olmuş: )

Bilgi amaçlı forma içerlenmen garip sanırım kötü bir gün geçiriyorsun TikTok daha eglencelı gelebılır dene istersen.

Öyle bir iddia içinde yazılmadı :D benzer ayarpaylaşıldı neden işe yarıyacagını gostermek ıcın de bılen bırısı ıle yapıldıgı dıle getırıldı.

Bilgi amaçlı forma içerlenmen garip sanırım kötü bir gün geçiriyorsun TikTok daha eglencelı gelebılır dene istersen.

TikTok kullanmıyorum. TikTok iyi geliyorsa siz girin.

Profesyoneller tarafından her kulaklık için yapılan EQ ayarlarını autoeq sitesinden bulabilirsiniz. Cloud 3 için yapılanı bırakıyorum buraya.

IMG_20250109_193203.jpg

Profesyonel cihazlarla yapılan ölçümler ardından harman eğrisi dediğimiz sektör standartına göre EQ ayarı yapıyorlar. Bu yapılan ayarları birebir uygulamıyorum çoğu zaman, ses kaynağı ve kullanılan yazılıma göre değişiklik yapmak gerekebiliyor. Belirtilen ayarlari uygulayıp farklı müzikler dinleyerek temel ayarlardan çok uzaklaşmadan ufak oynamalar yapılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı