Cloud 3 mikrofonu jak girişi ile az performans veriyor

mrtard50

Hectopat
Daha fazla  
Cloud 3 aldım. USB girişi ile taktıgımda mikrofonu rahat bir şekilde çalışıyor. fakat jak girişi ile taktığımda aynı performansı alamıyorum. nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı alarak düzeltebilirsin başka çare yok.
Jack bağladığın zaman anakartın ses yongasını kullandığınız için ses kalitesi değişebilir.
USB kulaklıklarda zaten ses kartı oluyor.

Laptop kullanıyorum hangi ses kartını önerirsiniz ve nasıl takabilirim kulaklık sesi iyi ama USB girişini takınca mikrofon farklı jak takınca farklı oluyor.

Laptop kullanıyorum hangi ses kartını önerirsiniz ve nasıl takabilirim kulaklık sesi iyi ama USB girişini takınca mikrofon farklı jak takınca farklı oluyor.

Biraz hortlatmış gibi olacağım ama aynı kulaklığa sahibim birkaç aydır USB ile kullanıyordum ve açık söyleyeyim sesler bir boğuk geliyordu ayak seslerini duymak için kendimi zorluyordum ve nokta atışı yer belirlemede biraz zorlanıyordum ilk kulaklığım olduğu için dedim herhalde böyle oluyor kulaklıklar falan sonra jak girişi ile bağladım acayip değişti mikrofon için de şöyle bir şey yaşadım ben jak ile bağladığımda mikrofonu görmüyordu ses yöneticinden baktığımda sende de öyle bir şey olabilir laptopun mikrofonuyla almış olabilirsin ses kaydını ben onu Realtek Audio Console kullanarak çözdüm.

Biraz hortlatmış gibi olacağım ama aynı kulaklığa sahibim birkaç aydır USB ile kullanıyordum ve açık söyleyeyim sesler bir boğuk geliyordu ayak seslerini duymak için kendimi zorluyordum ve nokta atışı yer belirlemede biraz zorlanıyordum ilk kulaklığım olduğu için dedim herhalde böyle oluyor kulaklıklar falan sonra jak girişi ile bağladım acayip değişti mikrofon için de şöyle bir şey yaşadım ben jak ile bağladığımda mikrofonu görmüyordu ses yöneticinden baktığımda sende de öyle bir şey olabilir laptopun mikrofonuyla almış olabilirsin ses kaydını ben onu Realtek Audio Console kullanarak çözdüm.

Hocam Cloud 3'ün bütün özelliği jak kablosunu taktıgım ek kablo sayesındeymıs mecbur ona takarak Type-C ile baglıyorum.

Hocam Cloud 3'ün bütün özelliği jak kablosunu taktıgım ek kablo sayesındeymıs mecbur ona takarak Type-C ile baglıyorum.

Bütün özelliği derken çok bir özelliği yok zaten sadece usb ile bağladığında ngeunıtyden görünüyor kulaklık ve eq ayarını yapabiliyorsun oradan 7.1 var ama açmanızı tavsiye etmem ses kasmak istiyorsanız açmayın sesleri dağıtıyor çünkü bir de mic monıtoring var başka bir şey yok uygulamada ama dediğim gibi ses seviyesinde artış oldu jak ile kullandığım zaman ve ses kasma konusunda usbden daha iyi diyebilirim.

Bütün özelliği derken çok bir özelliği yok zaten sadece USB ile bağladığında ngeunıtyden görünüyor kulaklık ve EQ ayarını yapabiliyorsun oradan 7.1 var ama açmanızı tavsiye etmem ses kasmak istiyorsanız açmayın sesleri dağıtıyor çünkü bir de Mic monıtoring var başka bir şey yok uygulamada ama dediğim gibi ses seviyesinde artış oldu jak ile kullandığım zaman ve ses kasma konusunda USB'den daha iyi diyebilirim.

7.1 için mecbur açtım evet dağıtıyor ama 2.0'dan daha iyidir diye düşündüm EQ ayarını da düzgün yapınca pek rahatsız etmedi.

7.1 için mecbur açtım evet dağıtıyor ama 2.0'dan daha iyidir diye düşündüm EQ ayarını da düzgün yapınca pek rahatsız etmedi.

2.0 derken neyi kastediyorsun steroyu mu bence stereo performansı 7.1'den daha iyi ya dediğim gibi sesler dağılıyor bayağı adamın yerini tam bulamıyorsun tabii sana kalmış seçim senin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı