Cloud 3 sesi robotikleşiyor

abdestperest

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
2-3 gün oldu alalı oyunlarda ve Discord'da ses 1-2 saniyeliğine cızır cızır oluyor. Robotik bir ses oluyor, vatana geri götüreceğim değişim veya iade için, bir çözümü var mıdır bunun?

2-3 gün oldu alalı oyunlarda ve Discord'da ses 1-2 saniyeliğine cızır cızır oluyor. Robotik bir ses oluyor, vatana geri götüreceğim değişim veya iade için, bir çözümü var mıdır bunun?

@Goktug. 59 al buyur
Çözümü yok hocam bu kulaklığı kullanıp da adamakıllı memnun olan görmedim daha verin iadeye gitsin değişim almayın bile kablolu mu kablosuz modeli mi bazılarında EQ ayarı ile düzeliyor diye okumuştum ama nasıl yapılır bilmiyorum.

@Goktug. 59 al buyur
Çözümü yok hocam bu kulaklığı kullanıp da adamakıllı memnun olan görmedim daha verin iadeye gitsin değişim almayın bile kablolu mu kablosuz modeli mi bazılarında EQ ayarı ile düzeliyor diye okumuştum ama nasıl yapılır bilmiyorum.
Hocam bu problem olmasa 4/4lük bir kulaklık hiç bir kusuru yok benim açımdan ama bu üzdü beni vatana gideceğim haftasonu.

Bu hafta gördüğüm 4.Cloud 3 konusu oldu sizinkisiyle hepsi de aynı şikayet hocam Cloud 3'lerde bu konuda ciddi bir sorun var.
Hocam ben bunu iade etmek istiyorum Vatanı aradım hyperx'e mail gönderin dediler doğru mudur bu başından savmak için mi dediler acaba, mağazaya gidip iade yapabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı