Cloud 3 vs BlackShark V2

Evet hocam doğru söylüyorsunuz ancak bu kötü olacağı anlamına gelmez ben Cloud 2'yi hiç sevmemiştim mesela kendi ses kartını.

Tabii ki kötü değil ama ses kartın kötüyse almaya hiç değmeyen bir kulaklık oluyor onun yerine 1100 TL ile Gamenote H2002P alınır fiyatına göre gerçekten çok iyi bir kulaklık konforu olsun oyun ve müzik performansı olsun v2X i pek aratmayacak bir kulaklık olmuş.(Ses kartının kötü olduğu bir senaryoda)

Hocam selamlar farklı fiyat skalasında iki üründe farkındasınız değil Mi Cloud 3 3000 TL iken BlackShark v2X 2000 TL ama sizin yerinizde olsam ikisini de almam ben HyperX kulaklıkları sevemedim bir türlü v2xi şu anda kullanıyorum evet gerçekten fiyat performans hs80 ama bu ürün daha mantıklı olur bence.

Farkindaysaniz v2X yazmıyor V2 yazıyor ikisi farklı modeller ☺️

Farkindaysaniz v2X yazmıyor V2 yazıyor ikisi farklı modeller ☺️

Barış hocamla anlaşamayacağız sanırım ancak ben BlackShark V2 derdim tabii bu benim tercihim HyperX kulaklıkları sevmememden kaynaklı ancak işin gerçeğinde ise Cloud 3 de daha iyi ses kasabilirsiniz V2 ise müzik için daha iyi olur.

Barış hocamla anlaşamayacağız sanırım ancak ben BlackShark V2 derdim tabii bu benim tercihim HyperX kulaklıkları sevmememden kaynaklı ancak işin gerçeğinde ise Cloud 3 de daha iyi ses kasabilirsiniz V2 ise müzik için daha iyi olur.

Bencede anlaşamayacağız :D her türlü Cloud 3 daha iyi oluyor çünkü EQ ayarı yaptığında müziğide çok iyi oluyor ve fiyatı daha uygun(hayır HyperX fanboyu değilim kulaklık gerçekten çok iyi ilk ve tek HyperX ürünüm)

Bencede anlaşamayacağız :D her türlü Cloud 3 daha iyi oluyor çünkü EQ ayarı yaptığında müziğide çok iyi oluyor ve fiyatı daha uygun(hayır HyperX fanboyu değilim kulaklık gerçekten çok iyi ilk ve tek HyperX ürünüm)

Hocam müzik kalitesi konusunda bildiğim kadarıyla her BlackShark V2 daha iyi diğer konularda da o şekilde söylemişler.

Hocam müzik kalitesi konusunda bildiğim kadarıyla her BlackShark V2 daha iyi diğer konularda da o şekilde söylemişler.

Olabilir hiç deneyimlemedim ama sırf bu yüzden ses kasma muazzamlığı bırakılmamalı bence mikrofonuda gayet yeterli buldum. Kısaca müzik ağırlıklı ise V2 - FPS oyunu ağırlıklı ise Cloud 3
Bence fiyat farkınıda göz önünde bulundurarak Cloud 3 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı