xsharke
Hectopat
Hepsiburada.Teşekürler şuan en ucuzu habgi sitede bakma sansınız varmı acaba?
Hepsiburada.Teşekürler şuan en ucuzu habgi sitede bakma sansınız varmı acaba?
PTTAVM güvenli değil. Hepsiburada hem kendisi satıyor. Hepsiburadan al.Daha ucuza buldum reis eyw genede
Daha ucuza buldum reis eyvallah gene de
Daha ucuza buldum reis eyw genede
Neden hocamPTTAVM güvenli değil. Hepsiburada hem kendisi satıyor. Hepsiburadan al.
Neden reisPttAVM'den sakız bile alınmaz hocam. Hepsiburada'dan al. istersen trendyolda daha ucuz şuan 100tl.
![]()
HyperX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah - Fiyatı, Yorumları
Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Daha ucuza buldum reis eyvallah gene de
Neden hocam
Neden reis
Arkadaşlar kafam karıstı hangisinden almalıyım.
Trendyol veya Hepsiburada'dan alabilirsin ikisi de güvenlidir fakat PttAVM hiç güvenli değil çok şikayet alan bir site.
Trendyol veya Hepsiburada'dan alabilirsin ikisi de güvenlidir fakat PttAVM hiç güvenli değil çok şikayet alan bir site.
Evet küçükCloud 3s tek bana mı küçük geliyor? Kafa bandı ayarını sonda kullanıyorum yine de yetersiz.
Diğer kulaklıklarımın hiçbirinde böyle bir şey yaşamıyorum, şöyle bir örnek vereyim Sennhesier 560s'de 20 seviye var 11. seviyede kullanıyorum. Takstar pro 82'de 10 seviye var, 6 seviyede kullanıyorum. Diğer kulaklıklarımda da böyle. Fakat bu Cloud 3 s son seviyede bile küçük geliyor. Hiç bir inceleme, yerli/yabancı bunu belirtmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.