Cloud 3 vs Cloud 3 Wireless vs Razer BlackShark V2 HyperSpeed Wireless

PttAVM'den sakız bile alınmaz hocam. Hepsiburada'dan al. istersen trendyolda daha ucuz şuan 100tl.

Kendim BlackShark V2 HyperSpeed kullanıyorum. Şahsi fikrim fiyat performans noktasında tıpkı daha önce kullandığım v2X modeli gibi çok da hak etmeyen bir model. Kısa bir süre Cloud 3 deneyimlemiştim ve Cloud bence performans noktasında çok daha iyi bir model. Ancak BlackShark'ın tek artısı büyük kafalarda oldukça ergonomik olması, Cloud 3 daha kısıtlı hareket mekanizması sebebi ile kulaklarıma dahi tam oturmuyordu.

Cloud 3s tek bana mı küçük geliyor? Kafa bandı ayarını sonda kullanıyorum yine de yetersiz.
Diğer kulaklıklarımın hiçbirinde böyle bir şey yaşamıyorum, şöyle bir örnek vereyim Sennhesier 560s'de 20 seviye var 11. seviyede kullanıyorum. Takstar pro 82'de 10 seviye var, 6 seviyede kullanıyorum. Diğer kulaklıklarımda da böyle. Fakat bu Cloud 3 s son seviyede bile küçük geliyor. Hiç bir inceleme, yerli/yabancı bunu belirtmiyor.

Daha ucuza buldum reis eyw genede

PTTAVM güvenli değil. Hepsiburada hem kendisi satıyor. Hepsiburadan al.
Neden hocam

PttAVM'den sakız bile alınmaz hocam. Hepsiburada'dan al. istersen trendyolda daha ucuz şuan 100tl.
Neden reis

Arkadaşlar kafam karıstı hangisinden almalıyım.

Son düzenleme:
Trendyol veya Hepsiburada'dan alabilirsin ikisi de güvenlidir fakat PttAVM hiç güvenli değil çok şikayet alan bir site.

Hepsiburadan sipariş veriyorum şu an.

Trendyol veya Hepsiburada'dan alabilirsin ikisi de güvenlidir fakat PttAVM hiç güvenli değil çok şikayet alan bir site.
1772797067422.png

verdim yardım eden herkese teşekürler

Son düzenleme:
Cloud 3s tek bana mı küçük geliyor? Kafa bandı ayarını sonda kullanıyorum yine de yetersiz.
Diğer kulaklıklarımın hiçbirinde böyle bir şey yaşamıyorum, şöyle bir örnek vereyim Sennhesier 560s'de 20 seviye var 11. seviyede kullanıyorum. Takstar pro 82'de 10 seviye var, 6 seviyede kullanıyorum. Diğer kulaklıklarımda da böyle. Fakat bu Cloud 3 s son seviyede bile küçük geliyor. Hiç bir inceleme, yerli/yabancı bunu belirtmiyor.
Evet küçük

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı