Cloud 3 Wireless alınır mı?

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
2. el G PRO X 2 düşündüm ama pek sağlıklı gelmedi. HS80 ve Cloud 3 Wireless arasında kaldım. En çok CS2 için kullanırım ama mikrofon kalitesi olarak da üzmesin istiyorum. Pil ömrü ve konfor olarak da en çok cazip gelen Cloud 3. Önerir misiniz?

Son düzenleme:
Alınır, mikrofon kalitesi hemen hemen harici mikrofon tadında batarya süresi zaten kulaklığı öne çıkaran şey bir de hafif EQ ayarı yaparsan kusursuz oluyor tek problemi yazın deri pedin terletmesi ki ben aşırı yaşamadım bunun içinde kumaş ped alınabilir

2. el G PRO X 2 düşündüm ama pek sağlıklı gelmedii. HS80 ve Cloud 3 Wireless arasında kaldım. En çok CS2 için kullanırım ama mikrofon kalitesi olarak da üzmesin istiyorum. Pil ömrü ve konfor olarak da en çok cazip gelen o. Önerir misiniz?

Doğru karar vermişsiniz 2. el almanızı önermem hijyen olarak garanti gibi şeyler olmaz.
HS80 güzel seçenek.

Tahminimce 6K civarı bir bütçedesiniz. Ben biraz daha yükselip HS80 Max almanızı isterim açıkçası. Bütçeniz dahilinde SteelSeries Arctis Nova 5 de var, evet kaliteli bir kulaklık ama uzun sessionlar halinde oyun oynuyorsanız konforsuz olacağını düşünüyorum, o yüzden hiç bakmayın bile ona. Ha eğer bu bütçe son diyorsanız fikrim Cloud III Wireless'tan vazgeçmeniz, HS80 almanızdır. Ama ROG Pelta'yı da bu bütçede seçenekler arasına koymakta fayda var.

2. el G PRO X 2 düşündüm ama pek sağlıklı gelmedi. HS80 ve Cloud 3 Wireless arasında kaldım. En çok CS2 için kullanırım ama mikrofon kalitesi olarak da üzmesin istiyorum. Pil ömrü ve konfor olarak da en çok cazip gelen Cloud 3. önerir misiniz?

Alınır. Özellikle FPS oyunları için en iyi seçeneklerden.

@pathofdeniz Neden Cloud 3 yerine HS80 önerdiniz? Bu arada bütçe sorunum yok ama tercihim F/P olmasından yana, çok fazla harcamak istemiyorum.
Güzel soru, öncelikle aslında HS80 ve Cloud 3 Wireless birbirine çok yakın kulaklıklar bence. Ses keskinliği konusunda Cloud 3 bir tık daha önde, e-sporcu gibi oynamak ve rank kasmak hobinizse eğer, Cloud 3 daha uygun olacaktır. Ama yine de kafa bandı ve pedler gibi durumlar açısından da HS80 bir tık önde.

Aslında durum şu, her şeyi yapabilmek için HS80, FPS oynamak için Cloud 3 gibi bir kıyaslamadayız. Cloud 3 ile müzik performansı vs de çok iyi olmayabilir.

Kıyaslamada pil ömrü göz önünde bulundurulduğunda Cloud 3 daha sempatik geliyor sanırım. O yüzden ROG Pelta da düşünün demiştim. Ama halen bu işin miri olan kulaklığın HS80 Max olduğunu düşünüyorum. Tabii sizin durumunuza bakınca Cloud 3 Wireless daha mantıklı gibi. 1000 liralık bir fark var arada, ama amacınıza uygun kulaklık alırsanız daha keyifli kullanırsınız.

Bende şimdi HS80 siparişi verdim. Şuan kullandığım kulaklığım HyperX Cloud 2 7.1. Cloud 3'ün ses kısıklığı ve mikrofon HyperX Cloud 2 ye göre pek iyi olmadığını okudum. Ne kadar doğrudur bilemem ama bu sefer kozumu HS80'den yana kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı