Cloud Alpha Asus Xonar DGX Oyunun Sesinin Karşıya Gitmesi

DuffyR0CK

Decapat
Kulaklığımdan çıkan ses kulaklığın mikrofonuna gidiyor. Discord'da arkadaşımla PUBG oynarken araba, silah sesleri karşıya gidiyor. Kökten çözmek için ne yapmak gerekir? Bazı mikrofonlar sadece birkaç santim uzaklıktaki sesi alıyorken bazıları klavye seslerini dahi alıyor. Bunu nasıl ayarlayabiliriz? Yani mikrofonumun sadece benim sesimi almasını istiyorum. Kulaklıktan çıkan ses, mouse ve klavye sesinin gitmesini istemiyorum.

Son düzenleme:
Kulaklığımdan çıkan ses kulaklığın mikrofonuna gidiyor. Discord'da arkadaşımla PUBG oynarken araba, silah sesleri karşıya gidiyor. Kökten çözmek için ne yapmak gerekir? Bazı mikrofonlar sadece birkaç santim uzaklıktaki sesi alıyorken bazıları klavye seslerini dahi alıyor. Bunu nasıl ayarlayabiliriz? Yani mikrofonumun sadece benim sesimi almasını istiyorum. Kulaklıktan çıkan ses, mouse ve klavye sesinin gitmesini istemiyorum.
sorunuz çözdünüz mü ve nasıl çözdünüz ?

Hayır devam ediyor. Ben bas konuş yapınca oyunun sesi kesiliyor ve karşıya gitmiyor. DC ses ayarlarından yapılıyor yüzdesini felan ayarlayabiliyorsunuz
O şekilde kullanıyorum

peki bu kulaklık ile o ses kartı performansı nasıl sizce ? ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum yanında biraz daha üst düzey ses kartı düşünüyorum .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı