HyperX Cloud Alpha - Asus Sonar DGX Discord Sesin Karşıya Gitmesi

gavenyz

Centipat
Eskiden kulakiçi kulaklık kullanıyordum. Mikrofonuda eski bi mikrofonlu kulaklığımı masaya koyup sadece mic girişini anakarta takıp o şekilde iletişim kuruyordum. Bir kaç ay önce başlıkta belirttiğim ürünleri aldım fakat böyle bi problemle karşılaştım. Sadece discord'da değil oyun içi bas konuş, teamspeak gibi programlarda'da oluyor.
PUBG'de araba sürerken, ateş ederken, karşımdaki kişi konuştuğunda sesi geri ona sekiyor.
Ses kartı sürücüsünde Akustik Eko İptalini açınca Böyle bir sorun olmuyor fakat bu seferde Kulaklık modundan 2 Hoparlör moduna geçiyor ve hiçbir şekilde değiştirilmiyor. Sesler çok az geliyor. Vokal iptal etme, ton değiştirme, Ekolu Mikrofon gibi ayarlarda var fakat bunlar sadece mikrofonu değil kulaklığa gelen sesleride değiştiriyor böyle olsun istemiyorum.
SS1.PNG
ss2.PNG

Dosya Ekleri

• ss2.PNG
    ss2.PNG
    73,8 KB · Görüntüleme: 58
  • SS1.PNG
    SS1.PNG
    73,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Kulaklığı size uygun fiyata satabilirim isterseniz üniversiteye gideceğim için satıcaktım zaten. Acelem yok aslında ama hazır alıcı olursanız konuşabiliriz.

dostum inan ki eğer bu ses kartı anakartıma uyacağından kesin emin olsaydım senden kulaklığı almayı ciddi anlamda düşünebilirdim. Fakat ses kartı olmadan bu kulaklık benim işimi görmez bu yüzden şuanlık kesin bir şey söyleyemicem .Teşekkür ederim yinede.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı