Bilgisayarım hiç iyi değil, Valorant'ta 25-30 FPS + drop giriyor. Şu anda GeForce NOW kullanıyorum 1 aylık aldım ve sadece LoL oynuyorum çünkü başka güzel bir oyun yok.
Acaba bulut oyun sistemi ile Valorant oynamak mümkün mü?
Sıkıntı yok hocam zaman geçirmek için oynayacağım. Rank kasmaktır yüksek kill almaktır falan umrumda değil.Gecikmeden oynayamazsın harcarlar seni.
Sıkıntı yok hocam zaman geçirmek için oynayacağım. Rank kasmaktır yüksek kill almaktır falan umurumda değil.
Sıkıntı yok yüksek FPS alayım yeter onun dışında internet işi bende. Nerden bulabilirim bulut tabanlı Valorant?İnternet hızınıza bağlı olarak sorunlar yaşayabilirsiniz. Özrllikle input lag çok yaşamıştım ben denediğimde.
Bulamazsınız. Valorant sanal makinelerde çalışmıyor, ve bulut tabanlı oyun oynatan sistemlerin hepsi sanal makine kullanıyor. Yukarıda belirtmiştim.Sıkıntı yok yüksek FPS alayım yeter onun dışında internet işi bende. Nerden bulabilirim bulut tabanlı Valorant?
GeForce Now'da bir tane bug vardı fix yedi sanırım. Örneğin Rocket League girecekken Rocket League açılmadan aşağıda Epic Games cliente girip hızlı çıkış yapıyordun ve hesaba tekrar girdiğinde kütüphanendeki herhangi bir oyunu oynayabiliyordun. Epic Games'e Valorant geldiği için denedim fakat Geforce Now "Oyunu mağazadan satın almamışsınız" diye hata veriyor. Sen denedin mi?GeForce NOW'dan yapma şansınız yok zaman geçirmek için falan CS 1.6 veya CS:GO'ya şans verebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.