Hocam bu mobil odaklı filan diyor ve neden drop plusu önermiyorsunuz?![]()
Cougar Phontum Essential CGR-P40NB-150 Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam bu mobil odaklı filan diyor ve neden drop plusu önermiyorsunuz?![]()
Cougar Phontum Essential CGR-P40NB-150 Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
PC ve mobil için bu kulaklık. Drop Plus'ta son zamanlarda çok sorun yaşayanlar var.
İyi bir kulaklığa benziyor fakat bütçesini aşıyor.Cougar Immersa Ti CGR-P40NB-310 Mikrofonlu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Şöyle bir kulaklık buldum hocam ne kadar iyidir?
Bizzat deneyimlemiş birisi olarak ben cloud stingeri seçerdim.
Çok kararsız kaldım ya hangisini almalıyım eğer çok bir fark yoksa pedleri kumaş olduğu için hyperxi düşünüyorum.Bizzat deneyimlemiş birisi olarak ben cloud stingeri seçerdim.
Merhaba kullandığım süre zarfında oyunlarda Cloud ile daha iyi ses kastım diyebilirim. Müzik konusunda da ikiside birbirini aratmıyor. Ben olsam Cloud seçerdim.Çok kararsız kaldım ya hangisini almalıyım eğer çok bir fark yoksa pedleri kumaş olduğu için hyperxi düşünüyorum.
Bahsettiginiz cloud stinger core de mi, linkini attigim.Merhaba kullandığım süre zarfında oyunlarda Cloud ile daha iyi ses kastım diyebilirim. Müzik konusunda da ikiside birbirini aratmıyor. Ben olsam Cloud seçerdim.
Bahsettiginiz cloud stinger core de mi, linkini attigim.
Bu neden pahalı onu anlayamadım sanırım stinger core alcam inşallah fark olmaz.Bu hocam ama pek bi fark yaratacağını sanmıyorum. Ben gene HyperX'in kalitesini seçerdim.Kingston HYPERX CLOUD Stinger Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Kingston HYPERX CLOUD Stinger Siyah Gaming Kulaklık yüksek kaliteli ses uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.