Cloudflare dışında hızlı DNS önerisi

Hızlı mıdır bilemiyorum ama ben dnsforge kullanıyorum. Hızdan memnunum. Reklam engelleme olayı hoşuma gidiyor hem. Seni uğraştırmıyor da nextdns gibi o ayar bu ayar falan filan diye. Deneyebilirsiniz. İkisini de.

AdGuard'ın ücretsiz DNS'inin İstanbul sunucuları var. Ama reklam engelleyen adresi, e-postaların açılır bağlantılarını falan bozuyor. Filtre uygulamayan DNS'ini kullanmanızı öneririm.

2023-02-24_18-02_1.png

2023-02-24_18-02.png

Ayrıca ücretli olarak AdGuard ya da NextDNS'de kullanabilirsiniz.

Filtreleri seçebildiğiniz için AdGuard'ın ücretsiz DNS'indeki sorunu yaşamazsınız. Ayrıca iki DNS adresinin de İstanbul sunucusu bulunuyor.

Basit bir şekilde DNS Jumper ile uygulayabilirsiniz. Hız testi yapmanızı da sağlıyor.

2023-02-24_18-05.png

Bu arada genellikle AdGuard'da, Cloudflare yakın değerler veriyor. Belki benden kaynaklı bir sorun olabilir. Yakın zamanda ağ üzerine etkisi olan bazı uygulamaları test ettim. Ya da sunucu kaynaklı bir sorun olabilir.

İstanbul için olan adres nedir android için reklam engellemede lazım bana.
AdGuard'ın ücretsiz DNS'inin İstanbul sunucuları var. Ama reklam engelleyen adresi, e-postaların açılır bağlantılarını falan bozuyor. Filtre uygulamayan DNS'ini kullanmanızı öneririm.

Eki Görüntüle 1680450

Eki Görüntüle 1680451

Ayrıca ücretli olarak AdGuard ya da NextDNS'de kullanabilirsiniz.

Filtreleri seçebildiğiniz için AdGuard'ın ücretsiz DNS'indeki sorunu yaşamazsınız. Ayrıca iki DNS adresinin de İstanbul sunucusu bulunuyor.

Basit bir şekilde DNS Jumper ile uygulayabilirsiniz. Hız testi yapmanızı da sağlıyor.

Eki Görüntüle 1680458

Bu arada genellikle AdGuard'da, Cloudflare yakın değerler veriyor. Belki benden kaynaklı bir sorun olabilir. Yakın zamanda ağ üzerine etkisi olan bazı uygulamaları test ettim. Ya da sunucu kaynaklı bir sorun olabilir.

@tntfurkan AdGuard ve NextDNS'in İstanbul sunucusu var. Yani ücretli aldığından sana özel sağladığı DNS adresi de İstanbul üzerinden hizmet veriyor. Ben reklam engelleme olmayanını önerdim. AdGuard'ın ücretsiz olan ''Default server'' reklam engelliyor. Kusursuz değil ama Adblock, Adblock Plus seviyesinde iş görür. Yukarıda belirttiğim e-posta üzerinden açılan pencerelerde sorun yaratıyor. Onun dışında bir sorunu yok.

Ama ücretli sürümleri daha iyi. NextDNS yıllık 120 ₺ küsüre geliyor ve bence gayet ucuz. Ücretli sürümlerde filtreleri kendin seçebiliyorsun. Daha iyi reklam engelliyor. AdGuard'ın ücretsiz DNS'i de çoğu telefon uygulamasının içerisindeki reklamları engeller. Ama uygulamaların işlevlerini bozma ihtimali var.

TTNET DNS'inin herhangi bir güvenlik sağlayan hizmeti yok. Ayrıca erişim engeli gelen sitelere giremiyorsunuz. DNS ile çoğu erişim engeli olan sitelere giriş yapabilirsiniz. Elbette VPN kullanmak daha faydalı.

Android için reklam engelleme özellikli dns arıyorsanız dnsforge deneyin. Sizden para dilenmeden işini yapar. Annemin tabletinde kullanıyoruz Word of Wonderers oyununda reklamların kökünü kazıdı mübarek.

Android için reklam engelleme özellikli dns arıyorsanız dnsforge deneyin. Sizden para dilenmeden işini yapar. Annemin tabletinde kullanıyoruz Word of Wonderers oyununda reklamların kökünü kazıdı mübarek.
Bu arada uygulama olarak yüklenmesine gerek de yok. Dns 1, dns 2 ya da makine adı interner ayarlarına eklenerek aktif ediliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı