Çözüldü Cloudflare WARP ile Discord'da mesajlar yüklenemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hshamza

Femtopat
Daha fazla  
Bu hata bana yeni yeni gelmeye başladı, Discord açılıyor ama mesajlar yüklenemedi de kalıyor ve asla ne kadar uğraşsam düzelmiyor arada şansa bir şeyler oluyor ve açılıyor kesin bir çözümü var mıdır? DNS HTTPS'de.

1753890028264.png

1753889967421.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şu videodakileri yap girersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Klasöre olarak ayıkladınız değil mi? Ayrıca en üstteki service_install_dnsredir_turkey olanı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.

Buradan indirdiniz değil mi?

Evet videolarını izleyip aynısını yapmsıtım yönetici olarak da çalıştırdım konsol açıldı. Sonra Discord'a girmeye çalıştım ama açılmadı.

Bende eski sürümü var zipleyip link atabilirim.

Çalışıyorsa tabii ki atabilirsiniz bir de videosu var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet videolarını izleyip aynısını yapmsıtım yönetici olarak da çalıştırdım konsol açıldı. Sonra Discord'a girmeye çalıştım ama açılmadı.

Ayarlardan DNS ayarını değiştirdiniz mi?

https://dosya.....co ..... /q92ryrwwoaaq/goodbyedpi-0.2.2.rar.html
dosyayı çıkardıktan sonra 2_any_country_dnsredir dosyasını çalıştırman yeterli.
exe sürekli altta açık kalması gerekiyor bilgin olsun.
üstteki noktaları silersin

Şu videodakileri yap girersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler bu yardımcı oldu diğer yardım eden arkadaşların dediği yöntem bende olmamıştı, hepinize teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı