Rehber Cloudflare WARP+ ile WireguardVPN profili oluşturmak

@Dümdüz Merhabalar, konuyla bir alakasız olacak ama format attıktan sonra warp ı tekrardan indirdim ve registration error veriyor hiçbir şekilde yabancı kaynaklardan herhangi bir çözüm bulamadım
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 11
@Dümdüz Merhaba, konuyla bir alakasız olacak ama format attıktan sonra WARP'ı tekrardan indirdim ve registration error veriyor hiçbir şekilde yabancı kaynaklardan herhangi bir çözüm bulamadım

Hibit uninstaller ile kaldırın, daha sonrasında ağ bağdaştırıcıları kısmında WARP ile alakalı bağdaştırıcı kaldıysa kaldırın, tekrar yüklemeyi deneyin.
 
Hibit uninstaller ile kaldırın, daha sonrasında ağ bağdaştırıcıları kısmında WARP ile alakalı bağdaştırıcı kaldıysa kaldırın, tekrar yüklemeyi deneyin.
Cevabınız için teşekkürler, ama maalesef bir çözüm sağlamadı.

Merhaba, çözümü Planet VPN ile kayıt yaptırarak çözdüm, benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar olursa daha sonra kolaylıkla işini halledebilsin diye yazıyorum. Daha önce de Proton VPN ile ilk kaydımı yapmayı denedim ama olmamıştı.
 
Son düzenleme:
Merhaba

Ben de Mac OS te wgcf ile WARP ile NextDNS yi aynı anda kullanıyorum. Warp+ aboneliğim olmasına rağmen warp= on gözüküyor. Dns yi nextdns kullandığım için mi? Ya da nasıl plus yapabilirim?
 
Merhaba

Ben de MacOS'te wgcf ile WARP ile NextDNS'yi aynı anda kullanıyorum. WARP+ aboneliğim olmasına rağmen WARP= on gözüküyor. DNS'yi NextDNS kullandığım için mi? Ya da nasıl Plus yapabilirim?

Merhaba,
"WARP+ (kendi) aboneliğinizi kullanmanız için: "

Bölümünü okuyun, süprizbozan içinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı