Cloudflare'ye Taşıdığım Sitem Açılmıyor

kelem9

Hectopat
Daha fazla  
Sahip olduğum bir blog sitem var. Domaini Mertoynuyor.96.lt ve ben bu domaini Cloudflare kurulum yaptıktan sonra bir şey fark ettim.

Site domaini sadece 96.lt olarak gözüküyor ve dns ayarlarını değiştirin. 24 saat içinde işleminiz tamamlanacaktır diyor. Fakat ben dnsleri değiştirdim ve üstünden 4 gün geçmesine rağmen hala olmadı.

96.lt Uzantılı domainler ile kayıt olunmuyor mu ?

Gördüğünüz gibi kırmızı anahtarı bir türlü yeşile döndüremedim. Dnsleri değiştirdim üstünden 4 gün geçti. Sitem aktif biliyorum. Cloudflare kurulumunu yapamadım ve domainim sadece 96.lt kısmı gözüküyor.

Alan adı NS'lerinizi değiştirebiliyorsanız kurulumda sıkıntı yaşamamanız gerek. Dediğim gibi "meg.ns..." ve "rodney.ns..." şeklinde devam eden NS'leri tekrar tanıtınız. Siteniz büyük ihtimal açılıcaktır. NS'leri değiştirdikten sonra "Re-test" butonuna tıklamanız yeterlidir.

Dnslerim bu şekilde ve Retest butonuna tıkladığımda yine kırmızı şekilde duruyor. Acaba TTL değerlerinde mi bir sıkıntı bulunmakta ?

Alan adınız subdomain olduğu için böyle bir durumla karşı karşıyasınız.

Bu işler pat-küt oldu bitti şeklinde yürümez. Sadece biraz zaman gereklidir.
Ek olarak alan adını aldığınız firmanız bunu desteklediğinden emin misiniz? Eğer emin değilseniz destekle iletişime geçmek en mantıklı çözüm olacaktır.
Teşekkürler bana Asım Beyin dedikleri çok mantıklı geldi çözüm yolunu dört gözle bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı