Clover başlatmıyor - base system hatası

civanates

Hectopat
Benim tek sorunum verilen imajlarda kullanılan cloverlar boot ekranı hiç gelmiyor bende. güncel Clover indirdim attım USB EFI bölümüne boot ekranı geldi fakat base system hatası yasıyorum bu sefer clover başlatamıyor. HP Laptop p019st beats.
Nasıl çözebilirim?

IMG_0049.JPG

Öncelikle ceza aldığımdan geç cevap veriyorum.
Durum şuan bu biçimde
IMG_0073.JPG

Ancak realteklan ethernetimi çalıştıramadım
Bu aşamaya gelmek için
Kod:
-gux_defer_usb2 kext-dev-mode=1 rootless=0 xpcm-free cpus=1 /hp
kodlarını kullandım.
Sistem özelliklerim ise bunlar ;arkadaşlara örnek olsun
IMG_0050.JPG

IMG_0051.JPG

IMG_0052.JPG

IMG_0053.JPG

Malesef nekadar kext denediysem çalısmadı internete bağlanamadım mavericks yüklerkende yükleme başarısız oldu hatası alıyorun dart=0 komutu ekleme ragmen sizin sitenizdeki raw imajını indirdim

Image1484317389.720698.jpg

Güncell bir sorum var nvidia 840m nasıl aktif ediyoruz başarılı kurulumlara eklenebilir bilgisayarım hersey çalışıyor [emoji7] nv_disable=1 komutuyla acıyorum oyunlarda fps düşüklüğü yasıyorum intel kartımla[emoji17]

Eki Görüntüle 209695
Güncell bir sorum var nvidia 840m nasıl aktif ediyoruz başarılı kurulumlara eklenebilir bilgisayarım hersey çalışıyor [emoji7] nv_disable=1 komutuyla acıyorum oyunlarda fps düşüklüğü yasıyorum intel kartımla[emoji17]
Aktif edemezsiniz. Sadece Intel çalışır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı