Clover configurator EFI klasor'ü boş gözüküyor

Kurulum yaptığınız disk GPT degil.. Dolayisiyla EFI bölümü oluşmuyor. Efi bölümü kurulum yaptığınız disk icinde oluşuyor. Clover içinde, install for Uefi birini only seçeneğini kaldır. Bootloader seçeneğinde install boot0af in MBR seçeneğini seç.

Kurulum yaptığınız disk GPT degil.. Dolayisiyla EFI bölümü oluşmuyor. Efi bölümü kurulum yaptığınız disk icinde oluşuyor. Clover içinde, install for Uefi birini only seçeneğini kaldır. Bootloader seçeneğinde install boot0af in MBR seçeneğini seç.
Clover bootloader'ı silmeden tekrar yükledim Uefi only seçeneğini kaldırıp, install bootoaf in MBR seçeneği seçip tekrar başlattım fakat sonuç hala aynı bu kadar hata almamın sebebi nedir?

Bir önceki yazdığım mesaja dikkat etmemişşiniz sanırım.Yosemite kurulumu yaptığınız HDD bölüntüsü GPT değil. Dolayısıyla, bir EFI bölümü mevcut değil. Clover Bootloader, sizin durumunuzda HDD içine kurulum yapıyor. HDD diskinizi kontrol edin. İçinde bir EFI bölümü oluşmuş olması lazım.

Bir önceki yazdığım mesaja dikkat etmemişşiniz sanırım.Yosemite kurulumu yaptığınız HDD bölüntüsü GPT değil. Dolayısıyla, bir EFI bölümü mevcut değil. Clover Bootloader, sizin durumunuzda HDD içine kurulum yapıyor. HDD diskinizi kontrol edin. İçinde bir EFI bölümü oluşmuş olması lazım.
Evet HDD diskimde EFI bölümü oluşmuş. Fakat anlamadığım nokta USB içindeki bootlooder'ı sabit diskimdeki dosyalarla değiştirip USB'siz açılmasını sağlamam değil mi? Cahilliğimi maruz görün bu konularda baya yeniyim. Şimdi ne yapmam gerek?

Clover Configrator ile USB diski mount et. Eğer yine göremiyorsan, Showallfile indir. Bununla gizli dosyaları göster EFI içindeki dosyaları ( sadece gerekli olanları, bütün EFI bölümünü değil) kopyala

Bu Clover Configurator yeni sürümünde hangisini mount etmek istediğimi nereden seçeceğim? Çünkü Mount EFI kısmına geliyorum Mount EFI Partition kısmından başka bir seçenek yok Mount EFI Partition'a tıklayınca da Mount ediyor ama USB'i mount etmiyor yanılmıyorsam. Bunu nereden yapabilirim? Bu arada ShowAllFile yükledim dosyalar seçilmiyor bu seferde. En mantıklısı Clover Configurator ile ama nasıl yapacağım?

EFI çıkartmak.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı