overload123
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Burada bahsedilen Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi » Technopat kurulumu birebir yaptım fakat clover configurator'u çalıştırdığımda yukarıdan extra tuşuna basıyorum videoda bahsedildiği gibi 2 tane disk seçeneği gelmiyor direk EFI dosyası oluşturuyor haliyle diğer diske clover dosyasını atamıyorum.
Tek hdd kullanıyorum 3 part halinde. C, D ve E (Apple için). Yardımcı olabilir misiniz? Birde intel HD4000 var bilgisayarımda. Clover boot menüsünde ayarlar kısmından fake id kısmına 0x01660003 yazıp çalıştırıyorum. Sistem ekran kartımı görüyor ama Intel HD4000 graphics 4MB yazıyor. Yani tam tanımıyor bunun için ne yapılabilir? Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Recep hocam bir yardımcı olsanız
Clover EFI v2 yüklemesini yapıyorum boot0ss seçiyorum yükleniyor. Sonra clover conf. açıyorum extra ya basıp EFI oluştur dediğimde 2li seçenek gelmiyor. Hatta sonra boot0af ile denedim sonuç yine hüsran.
Tek hdd kullanıyorum 3 part halinde. C, D ve E (Apple için). Yardımcı olabilir misiniz? Birde intel HD4000 var bilgisayarımda. Clover boot menüsünde ayarlar kısmından fake id kısmına 0x01660003 yazıp çalıştırıyorum. Sistem ekran kartımı görüyor ama Intel HD4000 graphics 4MB yazıyor. Yani tam tanımıyor bunun için ne yapılabilir? Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Recep hocam bir yardımcı olsanız
Son düzenleyen: Moderatör: