CM Master Box MB511 vs Dark Guardian Pro

CM Master Box MB511 vs Dark Guardian Pro

• Oy verenlerin toplamı
    13

akinalpss

Kilopat
Yer
ankara
Herkese merhaba. Şu an kullanmakta olduğum kasadan çok rahatsızım, hava sirkülasyonu rezalet. Bu yüzden kasayı değiştirmek istiyorum. Aklımda iki tane kasa var ama karasız kaldım, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Guardian kullanıyorum ve tek artısı RGB özelliği olması. A-RGB fanları para biriktirip tekrar alırsınız ancak kasa kalitesi, malzeme yapısı ve ayrı özellikleri kasaya taşıyamıyorsunuz. İkisinin önü de mesh panel. MB511 öneririm, paranız olunca tekrar A-RGB fanlar alırsınız. Başka kasa önerebiliyor muyuz?

Guardian kullanıyorum ve tek artısı RGB özelliği olması. A-RGB fanları para biriktirip tekrar alırsınız ancak kasa kalitesi, malzeme yapısı ve ayrı özellikleri kasaya taşıyamıyorsunuz. İkisinin önü de mesh panel. MB511 öneririm, paranız olunca tekrar A-RGB fanlar alırsınız. Başka kasa önerebiliyor muyuz?
Önerebilirsiniz. Eklemeyi unutmuşum ARGB veya RGB olsun gibi bir takıntım yok, fan kalitesi ve hava akışı iyi olsun yeterli bütçe 600 TL'dir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı