CM Masterbox MB511 600W vs TT V200 600W 80+

Edwick

Centipat
Yer
.
Daha fazla  
Meslek
10.Sınıf öğrencisi
İkisi arasında kaldım lakin Cooler Master'ın kasasındaki PSU 80+ sertifikası bulundurmadığı için şüpheliyim. Thermaltake'in PSU'su çok güzel fakat kasanın hava akışı sadece sağ taraf ve alt taraftaki küçük açıklıklardan yapılıyor.

Thermaltake V200 600W olan kasayı kullanıyorum. Sıcaklık değerlerim gayet normal. Hava sirkülasyonu mükemmel diyemem ama kesinlikle yetiyor, ısınmıyor sistem. Ben memnunum.
Ama kasanın biraz kanser olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Bir HDD takmak için 2 saat kasayı sökmeye ve takmaya harcadım. Arka kapağı çıkart HDD'yi tak, sonra ön kapağı aç en alt fanı çıkar HDD'yi vidala, HDD'yi öbür taraftan vidalamak için küçücük yere elini sokup vidalamaya çalış, ön kapağı kapat, niye kapanmıyor bu? Fanın kablosu sıkışmış. Sonra arka kapağı kapat... Tüh, önce arka kapağı kapatmak gerekiyormuş. Tekrar sök tekrar tak...
Kasa kesinlikle çok güzel ama bir parça takmaya uğraşırken kanser olma tehlikesi var.

MB511 çok sağlam kasadır. Hava akışı süper bence. Her yerden hava alıyor buz gibi. İçinde Elite V3 PSU var. İyi bir PSU değil ama kötü de değil. Tabii o kasa Kırmızı led ve Pleksi kapak kullanıyor. Pleksi kapak çok önemli değil ama görünüşe önem veriyorsanız biraz kötü olabilir ledler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı