CM MasterGel Pro vs Arctic MX-4

Cooler Master markasındaki 11 W/m-k olan termal macunu alın.

Alacağın macun en azından 8 W/m-k olsun.

Ancak kıvam ve yapısı önemli.
Cooler Master termal macunu olarak 11 W/m-k gerçekten başarılı.
Onu almayacağım belirttim başta, fiyatı fazla geldi. Diğer ikisi arasında da MX-4 almaya karar verdim.
Teşekkürler...

Laptop için bir öneriniz var mıdır?
Bir parça plastik ile işlemciye dokundurmadan yavaşça yayabilirsiniz. Plastikten kastım da post-itleri bir arada tutan parça gibi.
rBVaV1wh2juAFGNzAAHscpn-orc552.jpg

Hocam aldınız mı? Ürünü aldıktan sonra ne kadar fark oldu acaba? Yani aldığınıza değdi mi?
MX-4 almıştım, kesinlikle kaliteli bir ürün. Kullandığımda sıcaklık değerlerinde fark olmuştu, o sıralar laptop kullanıyordum ve temizlik ile ısısı 90-95 derecelerden 75-80 derecelere kadar düşmüştü. Şu anda masaüstüne geçtim ama kullanmadım daha.

MX-4 almıştım, kesinlikle kaliteli bir ürün. Kullandığımda sıcaklık değerlerinde fark olmuştu, o sıralar laptop kullanıyordum ve temizlik ile ısısı 90-95 derecelerden 75-80 derecelere kadar düşmüştü. Şu anda masaüstüne geçtim ama kullanmadım daha.
Tamamdır hocam. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. İyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı