Wraith Ace Sunset vs SOA Hybrid

• Konuyu başlatan Dutqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 463
Konu ile ilgisini bağdaştıramamana şaşırmadım dostum. Kullandığı ürün sırf sponsor veya alışkanlık diye kullanacak profilde bir oyuncu değil xantares, DM de bile çıldıran bir oyuncu kötü bir fareyi eline almaz, en ufak bir sıkıntı durumunda xantares gibi bir profildeki oyuncu, fareyi parçalara ayırır hahahahha.

Parayı değil DM'de adam vurmayı önemser yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığı ürün sırf sponsor veya alışkanlık diye kullanacak profilde bir oyuncu değil Xantares, DM'de bile çıldıran bir oyuncu kötü bir mouseyi eline almaz, en ufak bir sıkıntı durumunda Xantares gibi bir profildeki oyuncu, mouseyi parçalara ayırır.

Kendinle çelişmekten, binbir türlü şekile girmekten hala vazgeçmiyorsun. Kullandığı mouse kötü olduğu için değil alıştığı için değiştirmiyor. Profesyonel oyuncuların hepsi gibi. Bilgin yok, atıp tutuyorsun.

Kullandığı ürün sırf sponsor veya alışkanlık diye kullanacak profilde bir oyuncu değil Xantares, DM'de bile çıldıran bir oyuncu kötü bir mouseyi eline almaz, en ufak bir sıkıntı durumunda Xantares gibi bir profildeki oyuncu, mouseyi parçalara ayırır.
Tamam kardeşim. Xantaresten başka oyuncu bilmiyorsun zaten belli. Xanti ne kullanıyorsa o en iyisidir Beast X falan hikaye abi.

Kendinle çelişmekten, binbir türlü şekile girmekten hala vazgeçmiyorsun. Kullandığı mouse kötü olduğu için değil alıştığı için değiştirmiyor. Profesyonel oyuncuların hepsi gibi. Bilgin yok, atıp tutuyorsun.
Kötü bir mouseye alışamaz dostum, kullandığı mouse iyi demek ki de o yüzden alışıyor, yani bunu da mı açıklamak zorunda kaldım ben?

Kötü bir mouseye alışamaz dostum, kullandığı mouse iyi demek ki de o yüzden alışıyor, yani bunu da mı açıklamak zorunda kaldım ben?
Kullandığı mouse ne söylesene bana özellikleri ve yeni nesil ürünlerden ne gibi bir üstünlüğü var açıkla inanayım.

Daha dediğimi bile anlama kapasitesine sahip değilsin. Öneri almak farklı, biri o ürünü kullanıyor diye aynı ürünü almak farklı.
Kullandıkları mouseyi tavsiye ediyorlar dostum oyuncular, yayınlarını izleyebilirsin. Youtube'da kliplerine bakabilirsin. Sponsorluk anlaşmasında da "zorla öv" diye bir kural yoktur diye düşünüyorum.

Kötü bir fareye alışamaz dostum, kullandığı mouse iyi demek ki de o yüzden alışıyor, yani bunu da mı açıklamak zorunda kaldım ben?

Aaaa hiçbir şey ama hiçbir şey bilmiyor.

1764262394980.jpeg

Kendi paylaştığı fotoğraf bak bakalım iyi ürün var mı? İlk mesajda ne dedim? Utanmasa hala bunu kullanacak dedim. Alışkanlık böyle bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bir fareye alışamaz dostum, kullandığı mouse iyi demek ki de o yüzden alışıyor, yani bunu da mı açıklamak zorunda kaldım ben?

Örnek veriyorum. 3 yıl önceki en iyi mouse'a alışıyor, ve 3 yıl sonra bu mouse rakiplerine kıyasla kötü kalıyor. Ama o alıştığı için kullanmaya devam ediyor. Fakat sen bunu anlamadığından, hala onların alıştığı ürünlere bakıyorsun. Profesyonel oyuncular için donanım bile çok önemli değil, onlar için en önemli olan konu shapedir.

Örnek veriyorum. 3 yıl önceki en iyi mouse'a alışıyor, ve 3 yıl sonra bu mouse rakiplerine kıyasla kötü kalıyor. Ama o alıştığı için kullanmaya devam ediyor. Fakat sen bunu anlamadığından, hala onların alıştığı ürünlere bakıyorsun. Profesyonel oyuncular için donanım bile çok önemli değil, onlar için en önemli olan konu shapedir.
Rakiplerine kıyasla kötü bir mouse ile bu statsları yapamaz dostum, e spor arenasında kötü mouse ile yapamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı