CM MasterPulse Bass-FX vs HyperX Cloud Core vs Kraken USB

Ses kalitesinde hangisi daha iyi?

• Cooler Master MasterPulse BASS-FX

Oy: 1 25,0%
  • HyperX Cloud Core

Oy: 3 75,0%
  • Kraken USB

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

Aizens

Megapat
Daha fazla  
Kulaklık almak istiyordum bütçede biraz problem oldu. DP Mağaza diye bir site var orada Arctis 3 268 Türk lirası yazıyor. Ne numara ne başka bir şey iletişim için destek açıyorsun onlar dönüyor. Açtım ama dönüş yapılmadı 2 gündür. Kapıda ödeme 350 Türk lirası. Bayram dolayısıyla indirim olur mu? Vatan, Media Markt ya da başka yerlerde. İndirim olursa Arctis 3 almak istiyorum. Onun dışında 2 seçenek var önümde. Bunlar; SteelSeries Arctis 3 haricinde 300 Türk lirası civarına çıkamam. Kullanım amacım genelde oyun ve müzik dinlemek. Baslar benim için önemli. Mikrofon sadece Skype, Team Speak ve Steam gibi platformlarda kullanılacak.
  • Cooler Master MasterPulse BASS-FX
  • HyperX Cloud Core
Bir sorumda Kraken USB çok mu kötü? 7.1 desteği ile 250 TL'ye bulursam almalı mıyım?

Dönüş yapılmadı 2 gündür çünkü 10 günlük tatildeyiz. Sitede kapıda ödeme gibi seçenekler de mevcut, kafanızda soru işareti kalıyorsa öyle yapın. Fakat BKM Express de güvenilir bir yer o DP mağazası için de güvenilir deniyor, şahsen kullanmadım fakat bende 10 gün tatil sonrası siparişler vereceğim, okuduğum yorumlarda da güvenilir olduğu yazıyordu. Sanırım Esporcuların kullandığı bir mağaza. Yanlışım varsa affola o DP ''Dark Passage'' oluyor sanırım ve oda bilindik bir Espor takımı ayrıca, ''İstanbul da'' yerleri bile varmış hatta telefon numaraları da yazıyor internet üzerinde. Araştırırsanız bulabilirsiniz dostum. Arctis 3 de güzel bir tercih olacaktır BKM Express ile güvenilir bir şekilde alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam sipariş verilen siteden bahsediyorum. Sitede numara yok. Zaten kargo beklemek istemiyorum cuma gününe kadar alacağım. Gidip elden alabileceğim yerlere bakıyorum.

Hocam sipariş verilen siteden bahsediyorum. Sitede numara yok. Zaten kargo beklemek istemiyorum cuma gününe kadar alacağım. Gidip elden alabileceğim yerlere bakıyorum.
Tamam DP mağazasından bahsediyorum bende, ''Dark Passage''mağazası yazarsanız çıkacaktır, oradan bakabilirsiniz detaylıca. ''Dark Passage'' ise League of Legends oyununa ait bir espor takımı güvenilir olur yani, zaten bende bakmıştım güvenilir deniliyordu. Bende tatil bittikten sonra sipariş vermeyi düşünüyorum site üzerinden.

Kulaklık olarak ise Razeri geçin. Arctis 3'ü alabiliyorsanız alın, alamıyor iseniz Cloud Core oldukça iyi bir ürün alabilirsiniz.

Dark Passage mağazasındaki Cooler Master standımıza da uğrayabilirsiniz :) Şuan mağazadaki PC lerde MasterPulse 2.0 ve Pro 7.1 kullanılıyor, denemenizi tavsiye ederim, bence MasterPulse seçeceksiniz :)

Dosya Ekleri

• fb3.jpg
    fb3.jpg
    191,6 KB · Görüntüleme: 143
@Sylveon Hocam kulaklığın tek problemi ses kalitesi çok güzel ama bazı müziklerde ses bangır bangır değil de kaliteli kuvveti orta geliyor(yüksek alt yapısı olan saglam müziklerde). Biraz daha düşük bütçeli basslı remix sarkılarda yüksek seslere çıkıyor. sizce sebebi nedir. Filmlerde de orta ses seviyesinde ama kaliteli sesi var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı