Kingston HyperX Cloud Stinger vs Cooler Master MasterPulse BASS-FX

Benim bu tipte kullandığım dandik kulaklıkta 30 dakika da ağrı yapıyordu. Nasıl hiç ağrı yapmıyordu orasını anlayamıyorum cidden. Ergonomi meselesi. 6 saatte ağrı yapması benim için çok iyi bir değerdir kulaklık için. Zaten 2 saatte bir kafadan çıkarıp, 1 dakika dinlendirilip tekrardan kullanmak hem sizin hem de kulaklığınızın sağlığı açısından yararlı olacaktır.

Benim bu tipte kullandığım dandik kulaklıkta 30 dakika da ağrı yapıyordu. Nasıl hiç ağrı yapmıyordu orasını anlayamıyorum cidden. Ergonomi meselesi. 6 saatte ağrı yapması benim için çok iyi bir değerdir kulaklık için. Zaten 2 saatte bir kafadan çıkarıp, 1 dakika dinlendirilip tekrardan kullanmak hem sizin hem de kulaklığınızın sağlığı açısından yararlı olacaktır.
Zaten 2 saatte bir kulağından çıkarmassan terden ölürsün üstadım :) ben 6 saat üzer,ndeki kullanımlarımda 1 dk de olsa kafamdan çıkarır dinlenirim.Eski kullandıgım snopy snr10 modeli 10 dakikada ağrı yapıyordu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı