HyperX Cloud Core vs Cooler Master Masterpulse Bass FX

Precth

Megapat
Daha fazla  
Yazmış olduğunuz incelemeler ve forumlar sonunda aklımda iki tane model kaldı. HyperX Cloud Core ve Cooler Master Masterpulse Bass FX ama şu sıkıntım var. Ne yazık ki mecburi olarak kulaklığı sesli ortamda kullanmak zorundayım ve arkadaşlarımla konuşurken sesin onlara gitmesini pek istemiyorum ama incelemelerde de bahsettiğin gibi @Barış Tolon CM'nin ses düzeyi daha yüksek ve CS GO tarzı oyunlarda bana ne gibi etkisi olur onu düşünüyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etrafta olan insanların sesinin mikrofon ile takım arkadaşlarına gitmesini istemiyorsun değil mi? Doğru anladım sanırsam. MasterPulse modeli etraftaki sesleri fazla alıyor. Önermem senin için. Cloud Core daha iyi bir seçenek.

Etrafta olan insanların sesinin mikrofon ile takım arkadaşlarına gitmesini istemiyorsun değil mi? Doğru anladım sanırsam. MasterPulse modeli etraftaki sesleri fazla alıyor. Önermem senin için. Cloud Core daha iyi bir seçenek.
Pekala senden bir şey rica etsem. Sen bu kulaklıkların ikisini de kullandın 10 üzerinden puan verecek olsaydın master pulse kaç cloud core' a kaç puan verirdin ve benim şartlarım altında olsaydın hangisini alırdın?

Cloud Core'u 1 senedir kullanıyorum hiç bir arkadaşım dışardan ses geliyor demedi. Dışarı ile seni izole eden kulaklıklardan birisidir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı