- Makaleler
- 8
MK110 da pek farklı sayılmaz. Tercih sizin tabii.Hocam görüntüsünü hiç beğenmedim. Resmen RGB doldurmuşlar her yerini.
MK110 da pek farklı sayılmaz. Tercih sizin tabii.Hocam görüntüsünü hiç beğenmedim. Resmen RGB doldurmuşlar her yerini.
Görüntü anlamında CM 110 daha önde gibi geldi bana. Peki siz ikisi arasında (kaliteye bakmadan) görüntü anlamında hangisini seçerdiniz? (Redragon ile CM 110 arasında)MK110 da pek farklı sayılmaz. Tercih sizin tabii.
Görüntü anlamında CM 110 daha önde gibi geldi bana. Peki siz ikisi arasında (kaliteye bakmadan) görüntü anlamında hangisini seçerdiniz? (Redragon ile CM 110 arasında)
Belki sesi seviyor? Senin için sorun teşkil eden bir faktör doğrultusunda öneri yapman doğru değil.
Stealth 03 diyorum.
Neden?
Az ses çıkartsın demiş okudugunu anlama sorunun mu var? Blue Switch klavyeyle ne işi var sessiz klavye arayan adamın?
Size sadece "Neden?" diye sordum. Bu cevabınız anne babanızın size terbiye vermediğini, veremediğini gösteriyor. Kibar olursanız bir şey kaybetmezsiniz.
Dyaus K509.Konu apayrı yerlere gitti. Ben sorumu değiştirerek sorayım.
Redragon Dyaus K509 mu Cooler Master MK110 mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.