Lutryel
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb m2 + İntensso 120 gb ssd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvıdıa GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Xaser ms960 Monitör : Msi G244F 170 Hz Yan Monitör: Hp Pavilion v1907w
Merhaba arkadaşlar, CMD'ye benzer bir şey sürekli bilgisayarımda açılıp duruyor. Bilgisayar açıldığında oyundayken Google'dayken falan her zaman açılıyor açıldığında önceden açık olan şeyleri alt sekmeye alıyor ve CMD'ye benzer bir şey yarım saniyeliğine açılıp kayboluyor. Görev yöneticisinde arka planda çalışan şeylerde garip bir şey bulamadım. Windows'un kendi antivirüs özelliğiyle 2 kere tam tarama yaptım bazı dosyaları sildim. Kaspersky dahil olmak üzere birçok anti virüs programıyla tarattım fakat sonuç alamadım. Yarım saniyeliğine açıldığı için ne olduğunu anlayamıyordum ama en sonunda ekran görüntüsünü çekebildim. Resimde gördüğünüz üzere dosya konumu gözüküyor. Fakat manuel bir şekilde dosya konumuna gittiğimde o yazan dosyayı bulamadım bir de siz bakabilir misiniz? Acaba virüs mü hata ise nasıl çözebilirim? Reset önerisi yapmayın onu şu anlık yapamam. Şimdiden teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: