CMD birden açılıp kapandı

burak_ea99

Picopat
Daha fazla  
CMD açılıp kapandı, ne yapmalıyım? Az önce yaşandı durum, herkes virüs girdi diyor ne yapmalıyım bu durumda? Veya böyle arada olasılığı olabilir mi?

CMD açılıp kapandı, ne yapmalıyım? Az önce yaşandı durum, herkes virüs girdi diyor ne yapmalıyım bu durumda? Veya böyle arada olasılığı olabilir mi?

Herhangi bir şey CMD açıp kapayabilir. İlla ki virüs olmasına gerek yok.

Hayır tabii ki de CMD'yi sadece virüsler kullanmıyor, çok fazla korsan oyun veya hile yazılımları indiriyorsan endişe edebilirsin fakat onun harici bilgisayarında değişiklikler fark etmediğin sürece sorun yoktur.

Hayır tabii ki de CMD'yi sadece virüsler kullanmıyor, çok fazla korsan oyun veya hile yazılımları indiriyorsan endişe edebilirsin fakat onun harici bilgisayarında değişiklikler fark etmediğin sürece sorun yoktur.

Korsan oyun veya yazılım indirmedim.

AMD bir parçan varsa autoupdater olabilir. Güncelleme yaptığı zaman açılıp kapanabiliyor.

AMD parçam yok korsan oyun ve hile yazılımıda indirmedim büyük ihtimalle kendi kendine açılıp kapanmıştır diye umuyorum.

Windows uygulamaları otomatik güncellenirken olabiliyor böyle. Virüs değildir yüksek ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı