2060 yazmışsınız ekran kartına?Yahu anladım ben seni neden diyorum neden sorusuna cevap veremiyorsan evet ezbere konuşuyorsun demek oluyor bu.
Teşekkürler cevabınız için fakat NVIDIA ya da AMD bir ekran kartı yok sistemde.
2060 yazmışsınız ekran kartına?Yahu anladım ben seni neden diyorum neden sorusuna cevap veremiyorsan evet ezbere konuşuyorsun demek oluyor bu.
Teşekkürler cevabınız için fakat NVIDIA ya da AMD bir ekran kartı yok sistemde.
Konuda bahsi geçen sistem şuan çözünürlüğünü değiştirmek istediğim sistem değil.2060 yazmışsınız ekran kartına?
Sonuç alabildiniz mi?Konuda bahsi geçen sistem şuan çözünürlüğünü değiştirmek istediğim sistem değil.
Hayır maalesef.Sonuç alabildiniz mi?
Hayır maalesef.
@echo off
rem Kullanıcıdan çözünürlük değerlerini alın.
set /p width=Çözünürlük genişliğini girin (örneğin, 1920):
set /p height=Çözünürlük yüksekliğini girin (örneğin, 1080):
rem Çözünürlük değerlerini doğrulayın.
wmic path win32_videocontroller get name, maxresolution | find "MaxResolution" >nul
if %errorlevel% equ 0 (
rem Çözünürlük değerleri geçerli.
wmic desktopmonitor where "deviceid='desktopmonitor1'" set ScreenWidth=%width%, ScreenHeight=%height%
echo Çözünürlük %width%x%height% olarak ayarlandı.
) else (
rem Çözünürlük değerleri geçersiz.
echo Girilen çözünürlük değerleri geçersiz. Lütfen geçerli değerleri girin.
)
pause
Çok teşekkürler, yarın deneyip cevap vereceğim oldu olmadı şeklinde.Bunu, .bat dosyası olarak kaydedip açın.Kod:@echo off rem Kullanıcıdan çözünürlük değerlerini alın. set /p width=Çözünürlük genişliğini girin (örneğin, 1920): set /p height=Çözünürlük yüksekliğini girin (örneğin, 1080): rem Çözünürlük değerlerini doğrulayın. wmic path win32_videocontroller get name, maxresolution | find "MaxResolution" >nul if %errorlevel% equ 0 ( rem Çözünürlük değerleri geçerli. wmic desktopmonitor where "deviceid='desktopmonitor1'" set ScreenWidth=%width%, ScreenHeight=%height% echo Çözünürlük %width%x%height% olarak ayarlandı. ) else ( rem Çözünürlük değerleri geçersiz. echo Girilen çözünürlük değerleri geçersiz. Lütfen geçerli değerleri girin. ) pause
Bunu, .bat dosyası olarak kaydedip açın.Kod:@echo off rem Kullanıcıdan çözünürlük değerlerini alın. set /p width=Çözünürlük genişliğini girin (örneğin, 1920): set /p height=Çözünürlük yüksekliğini girin (örneğin, 1080): rem Çözünürlük değerlerini doğrulayın. wmic path win32_videocontroller get name, maxresolution | find "MaxResolution" >nul if %errorlevel% equ 0 ( rem Çözünürlük değerleri geçerli. wmic desktopmonitor where "deviceid='desktopmonitor1'" set ScreenWidth=%width%, ScreenHeight=%height% echo Çözünürlük %width%x%height% olarak ayarlandı. ) else ( rem Çözünürlük değerleri geçersiz. echo Girilen çözünürlük değerleri geçersiz. Lütfen geçerli değerleri girin. ) pause
ERROR:
Description = Invalid query
Girilen Cozunurluk degerleri gecersiz. Lutfen Cozunurluk degerleri girin.
Press any key to continue . . .
Bilgisayarınızın kaldırmadığı çözünürlük değeri giriyorsunuz. Bu kodda güvenlik amacıyla bilgisayarınız kaldırmadığı çözünürlük değerleri aktif edilemez. Zaten Windows izin vermiyor.Çok teşekkürler, yarın deneyip cevap vereceğim oldu olmadı şeklinde.
Kod:ERROR: Description = Invalid query Girilen Cozunurluk degerleri gecersiz. Lutfen Cozunurluk degerleri girin. Press any key to continue . . .
Günaydın, şu şekilde hata alıyorum.
Kullandığım monitör;Bilgisayarınızın kaldırmadığı çözünürlük değeri giriyorsunuz. Bu kodda güvenlik amacıyla bilgisayarınız kaldırmadığı çözünürlük değerleri aktif edilemez. Zaten Windows izin vermiyor.
Kullandığım monitör;
![]()
Dell Officiële Site | Dell Nederland
Dell bietet Technologielösungen, Services und Support. Notebooks, Touchscreen-PCs, Desktop-PCs, Server, Speicher, Monitore, Gaming und Zubehör kaufenwww.dell.com
1920x1080 konferans monitörü.
Bilerek FHD çözünürlükten daha düşük birkaç çözünürlük denedim. 1366x768 ve 1024x768 şeklinde fakat olmadı.192x1080'nin üzerinde bir şey yazıyorsanız izin vermez muhtemelen sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.