Age of Empires II mi yoksa IV mi ?

Edmond_Dantes

Decipat
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım. Strateji oyunlarını severim civilization, hoi ve victoria'yı oynadım uzun senelerdir. Age of Empires serisine bakayım dedim. Bu serinin müptelaları hep II en iyisi, diğerleri çöp diyorlar. O nedenle merak ettim düşüncelerinizi.
Seriye ilk kez adım atacağım II çok eski kaldı ve oyuncu bulamam diye endişelerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında kaldım. Strateji oyunlarını severim Civilization, HOI ve Victoria'yı oynadım uzun senelerdir. Age of Empires serisine bakayım dedim. Bu serinin müptelaları hep II en iyisi, diğerleri çöp diyorlar. O nedenle merak ettim düşüncelerinizi.
Seriye ilk kez adım atacağım II çok eski kaldı ve oyuncu bulamam diye endişelerim var.

AOE 2, 4 çıkana kadar en iyisiydi. 2'nin yeri tabii ki başka ama 4 de 2'yi aratmıyor hocam. O yüzden hem güncel olması hem içeriğinin fazla olması büyük artı. Sürekli güncelleme alarak metaların değiştiği, desteklenen ve aktif bir oyun olduğu için yeni başlayacaksanız AOE4'e başlayabilirsiniz.

Satın almadan önce Xbox fiyatlarına bakın çok daha ucuz olması lazım.

Son düzenleme:
İkisi arasında kaldım. Strateji oyunlarını severim Civilization, HOI ve Victoria'yı oynadım uzun senelerdir. Age of Empires serisine bakayım dedim. Bu serinin müptelaları hep II en iyisi, diğerleri çöp diyorlar. O nedenle merak ettim düşüncelerinizi.

Hocam ben bir türlü alışamadım 4'e 2'den devam ediyorum.

2 benim çocukluk aşkım olsa da 4'ün oynanış mekanikleri daha güncel daha tok hissettiriyor geçtiğimiz haftalarda 2'yi tekrar oynadım fakat çok eksik hissettirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı