CMD ile Windows etkinleştirilmesi nasıl kaldırılır?

Emre arl

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bugün sabah Windows etkinleştir yazısını kaldırmak için neler yapabilirim diye YouTube'a yazdım ve CMD üzerinden kod ile yapıyordu, ben de aynı kodları CMD'ye girerek Windows'u etkinleştirdim. Çoğu kişi zararlı dedi, herkes bilgilerine erişir dedi ve ben bunu kaldırmak istiyorum. Herkes onu ne kadar kaldırsan da illaki dosyası kalır ve zararı hâlâ dokunur diyor. temiz bir format ile yeni key alırsam yine sıkıntı olur mu zararı dokunur mu hâlâ ya da sadece yeni key alsam format atmasam, yeni keyi girsem hâlâ bunun dosyaları kalır mı? Yardımcı olur musunuz?

CMD ile yapılan KMS programı ile aynı şey olmuyor diye biliyorum hocam. Sadece farklı bir KMS sunucusu kullanmış arkadaş.

CMD ile yapılan KMS programı ile aynı şey olmuyor diye biliyorum hocam. Sadece farklı bir KMS sunucusu kullanmış arkadaş.

Benim bildiğim KMS programı ile etkinleştirirse komutla kaldırsa bile kalıntıları kalıyor appdatada.

PC niz zombi olmuştur. Siz en iyisi IP reset falan atıp temiz kurulum yapmayı deneyin.
PC nasıl zombi oluyor?

Komut İstemi üzerinden yapılan aktivasyon da, ekstra bir program mi kullanılıyor da, bilgisayara virüs girsin, zombi olsun vesaire.

Komut İsteminden yapılan aktivasyonda yalnızca sunucuyu değiştiriyorsunuz, program indirme yok, kaldırma yok, bilgisayara yeni bir dosya indirmek yok, sadece aktivasyon işlemi gerçekleştiriliyor.

Bu nedenle virüssel açıdan bir zararı olmaz(KMSpico kullanımı yoksa, varsa o işte o sıkıntı.). Ancak korsan bir kullanım yapmış olursunuz.

PC nasıl zombi oluyor?

Komut İstemi üzerinden yapılan aktivasyon da, ekstra bir program mi kullanılıyor da, bilgisayara virüs girsin, zombi olsun vesaire.

Komut İsteminden yapılan aktivasyonda yalnızca sunucuyu değiştiriyorsunuz, program indirme yok, kaldırma yok, bilgisayara yeni bir dosya indirmek yok, sadece aktivasyon işlemi gerçekleştiriliyor.

Bu nedenle virüssel açıdan bir zararı olmaz(KMSpico kullanımı yoksa, varsa o işte o sıkıntı.). Ancak korsan bir kullanım yapmış olursunuz.
Temiz sıfırdan format atsam bu lanet şeyden komple kurtulurmuyum hiçbir kalıntı kalırmı

@Emre arl hayır, diski biçimlendirin kalmaz. Benim bildiğim, yeni Windows kurulunca korsan lisans anahtarı etkinleşmiyor. En azından öyle oluyor bana. Lisansın türüne göre değişebilir bu olay. Yeni lisans anahtarı alırsanız iyi olur.

@Emre arl hayır, diski biçimlendirin kalmaz. Benim bildiğim, yeni Windows kurulunca korsan lisans anahtarı etkinleşmiyor. En azından öyle oluyor bana. Lisansın türüne göre değişebilir bu olay. Yeni lisans anahtarı a
Şimdi format atma imkanım yok ben bilgisayara sağ tıklayıp özellikler diyip girdiğim zaman windows etkinleştirilmedi ürün kimliği yok yazıyor yazıyor fakat ayarlardan sistem sonra hakkındaya girince ürün kimliği yazıyor korkuyorum içime bir kurt düştü ya

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2022.07.18 - 16.50.11.04 (2).png
    Desktop Screenshot 2022.07.18 - 16.50.11.04 (2).png
    4,8 KB · Görüntüleme: 34
Şimdi format atma imkanım yok ben bilgisayara sağ tıklayıp özellikler diyip girdiğim zaman windows etkinleştirilmedi ürün kimliği yok yazıyor yazıyor fakat ayarlardan sistem sonra hakkındaya girince ürün kimliği yazıyor korkuyorum içime bir kurt düştü ya
bisi olmaz ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı