CMD ile Windows etkinleştirme virüs bulaştırır mı?

@squarex041 CMD ile etkinleştirmek ve KMSpico ile etkinleştirmek aynı şey.
Her ikisi de seni KMS sunucusuna yönlendiriyor. Şimdi şöyle bir durum var. KMS Spico program olduğu için zararlı olduğunu söyleyenler var. Fakat KMS sunucusuna CMD ile bağlanıp kullanmakta zararlı diyenler var.

Bana Spico daha tehlikeli geliyor. Ben de CMD ile etkinleştirenlerdenim.

Selamlar, CMD ile Windows etkinleştirme girişiminde bulundum fakat sonuç olarak Windows'u etkinleştirmedim, etkinleştiremedim daha doğrusu.
Sırasıyla; cscript slmgr. VBS /ipk key********
Cscript slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC.
Bu iki koddan olumlu sonuç aldım CMD panelinde fakat daha sonrasında aşağıdaki kodu girdiğimde;
Cscript slmbgr. VBS -ato bu kodu kabul etmedi ve işlemi gerçekleştiremedim.

Daha sonrasında bir lisans anahtarı satın alarak Windows'u etkinleştirdim. Bu daha önce yaptığım CMD işlemlerinin herhangi bir virüs vb. gibi bir zararı olmuş mudur acaba? Veya sistem ayarlarlarında ciddi bir oynama olarak?

KMS sunucusu mu hocam hiç gerek yok internetten bir OEM key alın.

O komutla etkinleştirirsen KMSpico sunucusuna bağlıyor zaten.
Emin misin 😂 bilmediğin konulara yorum yapma bence slmgr /ipk yani install key aldığın lisans anahtarını bilgisayarına yüklüyor.

Al bu da kaynak:
1722523750965.png

KMS sunucusu mu hocam hiç gerek yok internetten bir OEM key alın.
Hocam ilk 2 kodu onayladı fakat son kodu onaylamayıp etkinleştirme olmadı. Daha sonrasında OEM key ile aktifleştirme yaptım zaten fakat sistemin KMS sunucusuna bağlı olma gibi bir durum var mıdır sizce girdiğim 2 komuttan dolayı? bir görselde paylaştım yukarıda.

:)

Siz KMS ye ait bir kod girmişsiniz sadece server a bağlanmamışsınız oto için.

Önce sırasıyla
slmgr /cpky
slmgr /upk
slmgr -dlv

sonra

slmgr /dli size detaylı bilgiyi verecektir.
Hocam slmgr /dli yi girdim hepsini yazıp en son ürün anahtarı bulunamadı şeklinde hata verdi, bir problem söz konusu değil mi yani?

Hocam ilk 2 kodu onayladı fakat son kodu onaylamayıp etkinleştirme olmadı. Daha sonrasında OEM key ile aktifleştirme yaptım zaten fakat sistemin KMS sunucusuna bağlı olma gibi bir durum var mıdır sizce girdiğim 2 komuttan dolayı? bir görselde paylaştım yukarıda.
Bu kodu deneyin:cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky ürün anahtarı başarıyla kaldırıldı ve kayıt defterinden temizlendi mesajını görmeniz gerekiyor kayıt defterine açıp CTRL+F "keymanagementservicename" bunu aratın çıkan girdiği silin.

Bu kodu deneyin:cscript slmgr.vbs /upk&cscript slmgr.vbs /cpky ürün anahtarı başarıyla kaldırıldı ve kayıt defterinden temizlendi mesajını görmeniz gerekiyor kayıt defterine açıp CTRL+F "keymanagementservicename" bunu aratın çıkan girdiği silin.
Şu anki mevcut etkinlestirmeyi kaldırır mı bu?

Hocam hiç mi düşünmüyor musunuz? İnternette onca key satıyorlar 30-40 TL fiyatları var. Madem böyle kodlar var neden key satsınlar? İnsanlar o zaman bedavadan etkinleştirsin. Eğer Windows etkinleştir yazıyorsa kalsın. Size bir zararı olmaz, sadece bazı ayarlar kısıtlanır o kadar. Böyle güvenilir olmayan işlerle uğraşmayın sonra hesap bilgileriniz falan çalınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı