CMD ile Windows etkinleştirme virüs bulaştırır mı?

Format atabilirsen öyle yap en iyisi.
Hocam ama dediğim gibi ilk 2 kodu onayladı KMS sürecinde üçüncüyü onaylamadı ve etkinleştirmedi. Sonrasında key satın alıp normal bir şekilde etkinleştirdim. "slmgr -dlv" komutunu kullandığımda da KMS'ye dair bir şey göremiyorum. Bilgisayarda sıfır bugün topladım daha driverlerini kurdum güncelledim ayarladım hepsini format atmasına atarım da tekrardan eziyet çekmek istemiyorum. KMS ile home deneme sürümündeyken etkinleştirme denemesi yaptım. Sonrasında 2 key satın alıp windows'un kendinden Home'den pro sürüme çıkarttım daha sonrasında da Pro sürümünü yine key ile etkinleştirdim. Sonrasında da defalarca kez bilgisayarı açıp kapadım ve sunucuya bağlı olduğuma dair birşey göremedim zaten dediğim gibi fakat siz daha iyi bilirsiniz tabi ki.

Hocam ama dediğim gibi ilk 2 kodu onayladı KMS sürecinde üçüncüyü onaylamadı ve etkinleştirmedi. Sonrasında key satın alıp normal bir şekilde etkinleştirdim. "slmgr -dlv" komutunu kullandığımda da KMS'ye dair bir şey göremiyorum. Bilgisayarda sıfır bugün topladım daha sürücülerini kurdum güncelledim ayarladım hepsini format atmasına atarım da tekrardan eziyet çekmek istemiyorum. KMS ile Home deneme sürümündeyken etkinleştirme denemesi yaptım. Sonrasında 2 key satın alıp Windows'un kendinden Home'den Pro sürüme çıkarttım daha sonrasında da Pro sürümünü yine key ile etkinleştirdim. Sonrasında da defalarca kez bilgisayarı açıp kapadım ve sunucuya bağlı olduğuma dair bir şey göremedim zaten dediğim gibi fakat siz daha iyi bilirsiniz tabii ki.

İnternetten lisans silme ile ilgili araştırma yap ve lisansı silip tekrar etkinleştir.

Selamlar, CMD ile Windows etkinleştirme girişiminde bulundum fakat sonuç olarak Windows'u etkinleştirmedim, etkinleştiremedim daha doğrusu.
Sırasıyla; cscript slmgr. VBS /ipk key********
Cscript slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC.
Bu iki koddan olumlu sonuç aldım CMD panelinde fakat daha sonrasında aşağıdaki kodu girdiğimde;
Cscript slmbgr. VBS -ato bu kodu kabul etmedi ve işlemi gerçekleştiremedim.

Daha sonrasında bir lisans anahtarı satın alarak Windows'u etkinleştirdim. Bu daha önce yaptığım CMD işlemlerinin herhangi bir virüs vb. gibi bir zararı olmuş mudur acaba? Veya sistem ayarlarlarında ciddi bir oynama olarak?
Orjinal değilse, KMS ile yaptıysanız lisansı girmek için KMS sunucularına bağlanacağınız için bu bilgisayarda risk oluşturur.

slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC. sıkıntılı. Yakın zamanda bilgisayarın interneti çok ünleme düştü.

Başka kms serveri arayin.

slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC. sıkıntılı. Yakın zamanda bilgisayarın interneti çok ünleme düştü.

Başka kms serveri arayin.
Hocam bağlı değilim sanırım şu an zaten yazdıklarımı okur musunuz detaylıca rica etsem?

Hocam bağlı değilim sanırım şu an zaten yazdıklarımı okur musunuz detaylıca rica etsem?
slmgr -dlv komutunu girdiğimde bu çıkıyor, KMS'ye ait herhangi bir yazı yok.

Orjinal değilse, KMS ile yaptıysanız lisansı girmek için KMS sunucularına bağlanacağınız için bu bilgisayarda risk oluşturur.
Hocam şu anda key ile orjinal bir şekilde aktifleştirmiş ve sürümü Home'dan Pro'ya çıkartıp değiştirdim dediğim gibi ama o CMD'ye girdiğim 2 kodu onaylamış fakat etkinlestirmemişti key satın almadan önce yani sonuç olarak keyden önce de etkinleştirme yapmadım CMD'den sunucuya bağlı olduğuma dair herhangi birşey de bulamıyorum.

Ben yine de temiz kurulum yapmanı öneririm. Bu arada cmd ile etkinleştirmenin zararlarını öğrenmek istersen:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam burada kmspico yazılımından bahsediyor, benim yaptığım işlemler komut istemcisi üzerinden.

Dosya Ekleri

• IMG_20240801_144019.jpg
    IMG_20240801_144019.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 29

slmgr -dlv komutunu girdiğimde bu çıkıyor, KMS'ye ait herhangi bir yazı yok.

Hocam şu anda key ile orjinal bir şekilde aktifleştirmiş ve sürümü Home'dan Pro'ya çıkartıp değiştirdim dediğim gibi ama o CMD'ye girdiğim 2 kodu onaylamış fakat etkinlestirmemişti key satın almadan önce yani sonuç olarak keyden önce de etkinleştirme yapmadım CMD'den sunucuya bağlı olduğuma dair herhangi birşey de bulamıyorum.

Hocam burada kmspico yazılımından bahsediyor, benim yaptığım işlemler komut istemcisi üzerinden.
:)

Siz KMS ye ait bir kod girmişsiniz sadece server a bağlanmamışsınız oto için.

Önce sırasıyla
slmgr /cpky
slmgr /upk
slmgr -dlv

sonra

slmgr /dli size detaylı bilgiyi verecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı