CMD ile Windows etkinleştirme virüs bulaştırır mı?

squarex041

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, CMD ile Windows etkinleştirme girişiminde bulundum fakat sonuç olarak Windows'u etkinleştirmedim, etkinleştiremedim daha doğrusu.
Sırasıyla; cscript slmgr. VBS /ipk key********
Cscript slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC.
Bu iki koddan olumlu sonuç aldım CMD panelinde fakat daha sonrasında aşağıdaki kodu girdiğimde;
Cscript slmbgr. VBS -ato bu kodu kabul etmedi ve işlemi gerçekleştiremedim.

Daha sonrasında bir lisans anahtarı satın alarak Windows'u etkinleştirdim. Bu daha önce yaptığım CMD işlemlerinin herhangi bir virüs vb. gibi bir zararı olmuş mudur acaba? Veya sistem ayarlarlarında ciddi bir oynama olarak?

Selamlar, CMD ile Windows etkinleştirme girişiminde bulundum fakat sonuç olarak Windows'u etkinleştirmedim, etkinleştiremedim daha doğrusu.
Bu iki koddan olumlu sonuç aldım CMD panelinde fakat daha sonrasında aşağıdaki kodu girdiğimde;

Daha sonrasında bir lisans anahtarı satın alarak Windows'u etkinleştirdim. Bu daha önce yaptığım CMD işlemlerinin herhangi bir virüs vb. gibi bir zararı olmuş mudur acaba? Veya sistem ayarlarlarında ciddi bir oynama olarak?

Seni KMS sunucusuna bagladı internetten araştırarak cık o sunucundan.

Ben yine de temiz kurulum yapmanı öneririm. Bu arada cmd ile etkinleştirmenin zararlarını öğrenmek istersen:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçak etkinleştirme sunucularını, Windows'un kendi sunucusu ile değiştiriyor. Ben ağ trafiğini izleyebilidiğini ve yönlendirebildiğini biliyorum. Bilgisayarını DDoS atmak için kullanırlar kısacası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı