CMD ile Windows etkinleştirme virüs bulaştırır mı?

Format atabilirsen öyle yap en iyisi.

Format atabilirsen öyle yap en iyisi.
Hocam ama dediğim gibi ilk 2 kodu onayladı KMS sürecinde üçüncüyü onaylamadı ve etkinleştirmedi. Sonrasında key satın alıp normal bir şekilde etkinleştirdim. "slmgr -dlv" komutunu kullandığımda da KMS'ye dair bir şey göremiyorum. Bilgisayarda sıfır bugün topladım daha driverlerini kurdum güncelledim ayarladım hepsini format atmasına atarım da tekrardan eziyet çekmek istemiyorum. KMS ile home deneme sürümündeyken etkinleştirme denemesi yaptım. Sonrasında 2 key satın alıp windows'un kendinden Home'den pro sürüme çıkarttım daha sonrasında da Pro sürümünü yine key ile etkinleştirdim. Sonrasında da defalarca kez bilgisayarı açıp kapadım ve sunucuya bağlı olduğuma dair birşey göremedim zaten dediğim gibi fakat siz daha iyi bilirsiniz tabi ki.

İnternetten lisans silme ile ilgili araştırma yap ve lisansı silip tekrar etkinleştir.

Orjinal değilse, KMS ile yaptıysanız lisansı girmek için KMS sunucularına bağlanacağınız için bu bilgisayarda risk oluşturur.

slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC. sıkıntılı. Yakın zamanda bilgisayarın interneti çok ünleme düştü.

Başka kms serveri arayin.

slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC. sıkıntılı. Yakın zamanda bilgisayarın interneti çok ünleme düştü.

Başka kms serveri arayin.
Hocam bağlı değilim sanırım şu an zaten yazdıklarımı okur musunuz detaylıca rica etsem?

Hocam bağlı değilim sanırım şu an zaten yazdıklarımı okur musunuz detaylıca rica etsem?
slmgr -dlv komutunu girdiğimde bu çıkıyor, KMS'ye ait herhangi bir yazı yok.

Orjinal değilse, KMS ile yaptıysanız lisansı girmek için KMS sunucularına bağlanacağınız için bu bilgisayarda risk oluşturur.
Hocam şu anda key ile orjinal bir şekilde aktifleştirmiş ve sürümü Home'dan Pro'ya çıkartıp değiştirdim dediğim gibi ama o CMD'ye girdiğim 2 kodu onaylamış fakat etkinlestirmemişti key satın almadan önce yani sonuç olarak keyden önce de etkinleştirme yapmadım CMD'den sunucuya bağlı olduğuma dair herhangi birşey de bulamıyorum.

Hocam burada kmspico yazılımından bahsediyor, benim yaptığım işlemler komut istemcisi üzerinden.

Dosya Ekleri

• IMG_20240801_144019.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 29

Siz KMS ye ait bir kod girmişsiniz sadece server a bağlanmamışsınız oto için.

Önce sırasıyla
slmgr /cpky
slmgr /upk
slmgr -dlv

sonra

slmgr /dli size detaylı bilgiyi verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…