Çözüldü CMD ile yapılmış etkinleştirme format sonrası silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
CMD ile yapılmış etkinleştirme format sonrası silinir mi? Kodu hatırlamıyorum bir kod ile etkinleştirdim fakat format sonrasında anakarta gömülü olur mu?

Farklı bir sunucuya bağlandığın için verilerin tehlikede, yasal işlemler olacağını düşünmüyorum. Temiz kurulum sonrası etkinleştirme için kod gerekli, 30-40 lira civarına bulunuyor zaten.

Yok be dostum tıraş birşey olmaz, o 20, 30 liralık OEM key'ler çok mu legal yada zararsız.

Farklı bir sunucuya bağlandığın için verilerin tehlikede, yasal işlemler olacağını düşünmüyorum. Temiz kurulum sonrası etkinleştirme için kod gerekli, 30-40 lira civarına bulunuyor zaten.

Şuradaki arkadaş bayağı bir övmüş ama.

Peki şu an kurtulma yolum var mı sıfırlama haricinde? Bilgisayarımda performans sıkıntısı vardı zaten, belki de sebebi budur. Ayrıca kurtulursam yine mi Windows etkinleştir çıkacak. Yok mu bunun bir yolu?

Yok be dostum tıraş bir şey olmaz, o OEM Key'ler çok mu legal ya da zararsız.

Başlıyoruz, ya bismillah.

OEM Key'ler Microsoft tarafından dağıtılan veya şirketler için kullanıma açılan keylerdir.
Burada gelip bana CMD ile KMSpico'ya bağlanmayı savunma bence. Seninle 1 sene sıkılmadan tartışabilirim bilen bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…