Çözüldü CMD ile yapılmış etkinleştirme format sonrası silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Geçici yollar yasal ve güvenli ise nedir? Ve ne kadar süre hocam?
Geçici yollardan birini söyleyeyim o halde.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla şu iki kodu yaz.
Kod:
slmgr /upk
slmgr /cpky

Bunları yaptıktan sonra sunucuyla bağlantın geçici olarak kesilir fakat bir süre sonra etkinleştirme tekrar devreye girer. İdareten sık sık bu kodları girebilirsin, tavsiyem temiz kurulum yine de.

Da :ROFL:

KMS sunucularına bağlanıyorsunuz, bu sunucu nedir nasıldır bilmiyorsunuz. Ek olarak arkada sürekli çalışan bir servis olacak.

Ben cahillikten malum yöntemden etkinleştirme yapmıştım. Sonrasında öğrendim sıkıntılarını. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama yine de en kısa sürede temiz kurulum yapacağım.

Geçici yollardan birini söyleyeyim o halde.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla şu iki kodu yaz.
Kod:
slmgr /upk
slmgr /cpky

Bunları yaptıktan sonra sunucuyla bağlantın geçici olarak kesilir fakat bir süre sonra etkinleştirme tekrar devreye girer. İdareten sık sık bu kodları girebilirsin, tavsiyem temiz kurulum yine de.

Peki hocam geçici bir yol var mı? Sıfırlama bittiğinde direk lisansım gidecek mi yoksa Windows deneme amaçlı 1-2 aylık lisans verir mi bana?

Peki hocam geçici bir yol var mı? Sıfırlama bittiğinde direk lisansım gidecek mi yoksa Windows deneme amaçlı 1-2 aylık lisans verir mi bana?
Geçici yol dediğim iki kodu etkinleştirme tekrar devreye girince girmek. İki kodu girdiğin zaman tekrar etkinleştir yazısı çıkacaktır bir süre sonra. Temiz kurulum yapıp aşağıdaki verdiğim kodla beraber deneme süresini uzatabilirsin. Böylece hem KMS sunucusuyla bağlantın kesilir hem de Windows özelliklerinden faydalanabilirsin.
Kod:
slmgr -rearm

Geçici yol dediğim iki kodu etkinleştirme tekrar devreye girince girmek. İki kodu girdiğin zaman tekrar etkinleştir yazısı çıkacaktır bir süre sonra. Temiz kurulum yapıp aşağıdaki verdiğim kodla beraber deneme süresini uzatabilirsin. Böylece hem KMS sunucusuyla bağlantın kesilir hem de Windows özelliklerinden faydalanabilirsin.
Kod:
slmgr -rearm

Çok güzel hocam, ne kadar uzatıyor peki bu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı