Çözüldü CMD ile yapılmış etkinleştirme format sonrası silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam peki bana zarar verir mi bu CMD etkinleştirme? Az önce bir konuda baktım yasa dışı işlerde falan kullanılabiliyormuş, gerçek mi bu? Ayrıca sıfırladıktan sonra yasal bir şekilde Windows'u etkinleştiremez miyim?
Farklı bir sunucuya bağlandığın için verilerin tehlikede, yasal işlemler olacağını düşünmüyorum. Temiz kurulum sonrası etkinleştirme için kod gerekli, 30-40 lira civarına bulunuyor zaten.

Hocam peki bana zarar verir mi bu CMD etkinleştirme? Az önce bir konuda baktım yasa dışı işlerde falan kullanılabiliyormuş, gerçek mi bu? Ayrıca sıfırladıktan sonra yasal bir şekilde Windows'u etkinleştiremez miyim?
Yok be dostum tıraş birşey olmaz, o 20, 30 liralık OEM key'ler çok mu legal yada zararsız. 🤣

Farklı bir sunucuya bağlandığın için verilerin tehlikede, yasal işlemler olacağını düşünmüyorum. Temiz kurulum sonrası etkinleştirme için kod gerekli, 30-40 lira civarına bulunuyor zaten.

Şuradaki arkadaş bayağı bir övmüş ama.

Peki şu an kurtulma yolum var mı sıfırlama haricinde? Bilgisayarımda performans sıkıntısı vardı zaten, belki de sebebi budur. Ayrıca kurtulursam yine mi Windows etkinleştir çıkacak. Yok mu bunun bir yolu?

Yok be dostum tıraş bir şey olmaz, o OEM Key'ler çok mu legal ya da zararsız. 🤣

Başlıyoruz, ya bismillah.

OEM Key'ler Microsoft tarafından dağıtılan veya şirketler için kullanıma açılan keylerdir.
Burada gelip bana CMD ile KMSpico'ya bağlanmayı savunma bence. Seninle 1 sene sıkılmadan tartışabilirim bilen bilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı