Cmd kendi kendine açılıp kapanıyor

Yasinyigit

Decapat
Katılım
26 Ocak 2019
Mesajlar
4
Genelde oyun oynarken cmd açılıp kapanıyor. Windows güvenlik Trojan tehdidi diyor ama cmd ile trojan taraması yapıyorum yok. Temizletiyorum 1-2 saat sonra yeniden açılıyor fakat bazen de hiç böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Nedeni sizce ne olabilir? Windows yardımda olan şeyleri yaptım herhangi bir işe yaramadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyor ama açılınca. PC'yi açtığımda bir anlığına cmd penceresi ne yazdığını göremeden belirip kayboluyor. Böyle pencereler açılması PC'de virüs olduğu anlamına mı geliyor?
 
Windows’unuz orijinal mi? Yoksa KMSpico vb. uygulamalarla mı etkileştirdiniz? Ondan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca eğer orijinalse başlangıç programlarınızdan biri kendini bu şekilde başlatıyor olabilir. Son ihtimal virüs vb. yazılım olabilir.
 
Bende de oluyor ama açılınca. PC'yi açtığımda bir anlığına CMDpenceresi ne yazdığını göremeden belirip kayboluyor. Böyle pencereler açılması PC'de virüs olduğu anlamına mı geliyor?
Hayır zararlı olduğu anlamı taşımamakta. Kurduğunuz sürücü ve uygulama kaynaklı da olabilmekte. msconfig'den Başlangıç ve Hizmet kısmına ayrıca Görev Zamanlayıcı kısmına bakarak anlayabilirsiniz.

Ek olarak HJ raporunda da gözükebilmektedir. HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri - Technopat Sosyal
 
ablamın bilgisayarında da oluyor ama zararlı bişeye benzemiyor.Bence sorun yok.sistem açığı galiba
 

Yeni konular

Geri
Yukarı