CMD Kendimi nasıl administrator yaparım?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.

Yönetici olarak gözüküyor ama CMD'de scannow yazdığımda şöyle bir yazı çıkıyor:

15777268469297649596967115154484.jpg

Bunu nasıl çözerim acaba?

Bu arada bir tane oturumum var ama CMD net user'da birkaç tane gözüküyor.

15777279723893242379696408679874.jpg

Ve benim ismimde olan kullanıcı yok.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu indir ve ProcessHacker.exe'yi aç. Daha sonra "Hacker" menüsü altında "Run as TrustedInstaller" yazıyor. Ona tıkla. "cmd" yaz ve sınırsız yetkin olacak, çünkü TrustedInstaller üzerinden işlem yapıyor olacaksın.
Uygulamasız yapma şansım yok mudur acaba?
Hayır, açmamışsınız. Yönetici olarak çalıştırdığınızda C:/Windows/system32 satırını görürsünüz, C:/Users/x satırını değil.
He tamam şimdi oldu. Teşekkür ederim.:)

Uygulamasız yapma şansım yok mudur acaba?

1-) CMD, yönetici olarak açık değil sizin attığınız resimlerde. Arama kısmına CMD yazıp sağ tıkla "Yönetici olarak çalıştır" deyin.

Edit: Şimdi baktım da, sanırım şu an kullandığınız kullanıcı hesabınızı Administrator yapmak istiyorsunuz. O yüzden bu programı kullanarak TrustedInstaller aracılığı ile kendi hesabınızı yönetici hesabı yapabilirsiniz.

2-) Program ile yaparsanız tüm sistem kontrolü elinizde olur, örneğin System32'yi silmek istediğinizde bile normalde "Erişim engellendi" yazar fakat bu yöntemle sorgusuz sualsiz dediğiniz her şeyi yapar. Yönetici hesabı eklemeyi de bu program ile yapabilirsiniz veya kendi hesabınıza yönetici ayrıcalığı vermeyi.

1-) CMD, yönetici olarak açık değil sizin attığınız resimlerde. Arama kısmına CMD yazıp sağ tıkla "Yönetici olarak çalıştır" deyin.

Edit: Şimdi baktım da, sanırım şu an kullandığınız kullanıcı hesabınızı Administrator yapmak istiyorsunuz. O yüzden bu programı kullanarak TrustedInstaller aracılığı ile kendi hesabınızı yönetici hesabı yapabilirsiniz.

2-) Program ile yaparsanız tüm sistem kontrolü elinizde olur, örneğin System32'yi silmek istediğinizde bile normalde "Erişim engellendi" yazar fakat bu yöntemle sorgusuz sualsiz dediğiniz her şeyi yapar. Yönetici hesabı eklemeyi de bu program ile yapabilirsiniz veya kendi hesabınıza yönetici ayrıcalığı vermeyi.
Peki teşekkür ederim.
Yönetici olarak çalıştırabildiniz mı yani? Yardımcı olduysam beğenebilirsiniz, ya da en iyi cevap seçebilirsiniz.
Soru olarak sormamıştım konu olarak açtım en iyi cevap yok. Teşekkür ederim komut çalıstı. Hatalı dosya yokmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı