CMD kullanılarak Windows şifresi kırıldı

nightfire26

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba kardeşimin dersleri yüzünden şifre koydum bilgisayara kendisi bu duruma sinirlenip YouTube'dan video izleyerek CMD kullanarak şifreyi sıfırlamış sıfırladıktan sonra Opera üstünde kayıtlı mail şifrelerim vs her şey gitmiş. Mail hesaplarıma giriş yapamıyorum girmeye çalıştığım mail hesapları oturum açma engellendi şeklinde hata veriyor ikisi de birbirinin kurtarma hesabıydı ikisine de erişemiyorum. CS 2'ye giriş yapmaya çalıştığımda hata verdi ve şu anda ne oyun açılıyor ne dosyaların bütünlüğünü doğruluyor. Opera geçmişine baktığımda kardeşim şifreyi kırdıktan sonra trojan. Multi. Accesstr. Aum böyle bir şey aratmış. Kaspersky Premium kullanıyorum tarama yaptım ve bir şey çıkmadı karşıma.

Mobil üzerinden girip mail hesaplarıma eriştim ancak trojan. Multi. Accesstr. Aum Google'dan arattığımda, genellikle siber suçlular tarafından gizli verileri çalmak, kullanıcılara karşı casusluk yapmak ve sistemlere izinsiz erişim elde etmek için kullanılır yazıyor. Acaba bunun yüzünden mi mail adreslerim vs bloke oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığı şeyi bende kendi şifremi unuttuğum zaman yapmıştım (eğer düşündüğüm yöntem ise) şifre girme ekranında erişliebilirlik seçeneklerinden birisine CMD atanarak yapılıyor ama böyle bir sorun yapmaması lazım.

N. Multi. Accesstr. Aum böyle bir şey aratmış.

Peki sadece aratmış mı yoksa indirdiği bir şeyler var mı? İndirme geçmişinde olabilir, eğer isterseniz ESET veya BitDefender ya da Malwarebytes indirip 2. bir tarama yapabilirsiniz, ancak 2. antivirüs taramasıda bir sorun olmadığını gösterirse direkt silin, 2 antivirüs olması zararlı.

Veya direkt kendisine sorun sen ne halt yedin, ne yaptın bilgisayara diye 😃, bir insandan bir şeyi ne kadar saklarsanız o kadar merak eder.

Son düzenleme:
Kardeşinize ayrı bir oturum oluşturun orada takılsın.

Bir abi olarak siz görevinizi yerine getirmeye çalışmışsınız ancak işi ailenize devretme zamanı gelmiş.

CMD komut satırı kullanarak w10 yeni revizyon veya w11 işletim sistemlerinde şifre sıfırlamaya çalışmak, windows kullanıcı profiline hasar vermiş dolayısıyla hemen hiçbir uygulama düzgün çalışmayacak ve chrome, opera vb kullanıcı profillerini okuyamayacak kayıtlı şifreler, tarama geçmişi gibi alanlara erişilemeyecek.

Yeniden Kurulum -> Format

"N. Multi. Accesstr. Aum" bunun yapılan işlem ile ilgisi yoktur. Farklı bir amaç için aranmış olabilir. Örneğin bir keylogger yükleyip sizi takip etmek gibi (!)

Aslında en büyük suç abide haklısınız çocuğa hiç vermeyecekti bilgisayarı çocukta böyle bir şey yapamayacaktı. Benim abimin bilgisayarı vardı ondan bilgisayarı istemeye çekinirdim yanına otururdum o oyun oynarken seyrederdim verseydi biraz oynardım yine abime geri verirdim.

Yaptığı şeyi bende kendi şifremi unuttuğum zaman yapmıştım (eğer düşündüğüm yöntem ise) şifre girme ekranında erişliebilirlik seçeneklerinden birisine CMD atanarak yapılıyor ama böyle bir sorun yapmaması lazım.

Peki sadece aratmış mı yoksa indirdiği bir şeyler var mı? İndirme geçmişinde olabilir, eğer isterseniz ESET veya BitDefender'ya da Malwarebytes indirip 2. bir tarama yapabilirsiniz, ancak 2. antivirüs taramasıda bir sorun olmadığını gösterirse direkt silin, 2 antivirüs olması zararlı.

Veya direkt kendisine sorun sen ne halt yedin, ne yaptın bilgisayara diye 😃, bir insandan bir şeyi ne kadar saklarsanız o kadar merak eder.
Hocam sadece aratmış yüklenen vs bir şey yok kontrol ettim.
CMD komut satırı kullanarak Windows 10 yeni revizyon veya W11 işletim sistemlerinde şifre sıfırlamaya çalışmak, Windows kullanıcı profiline hasar vermiş dolayısıyla hemen hiçbir uygulama düzgün çalışmayacak ve Chrome, Opera vb kullanıcı profillerini okuyamayacak kayıtlı şifreler, tarama geçmişi gibi alanlara erişilemeyecek.

Yeniden kurulum -> format.

"N. Multi. Accesstr. Aum" bunun yapılan işlem ile ilgisi yoktur. Farklı bir amaç için aranmış olabilir. Örneğin bir keylogger yükleyip sizi takip etmek gibi (!)
Sistem geri yükleme yapmayı denedim fakat bu işlem devre dışı yazıyor onu da yapamıyorum büyük ihtimal bir format şart oldu, teşekkürler.

Peki sadece aratmış mı yoksa indirdiği bir şeyler var mı? İndirme geçmişinde olabilir, eğer isterseniz ESET veya BitDefender'ya da Malwarebytes indirip 2. bir tarama yapabilirsiniz, ancak 2. antivirüs taramasıda bir sorun olmadığını gösterirse direkt silin, 2 antivirüs olması zararlı.

Hocam bir de bu erişilebilirlik kısmından CMD kısmını nasıl kaldırabilirim tekrar böyle bir şey yaşanmaması adına.

Merhaba kardeşimin dersleri yüzünden şifre koydum bilgisayara kendisi bu duruma sinirlenip YouTube'dan video izleyerek CMD kullanarak şifreyi sıfırlamış sıfırladıktan sonra Opera üstünde kayıtlı mail şifrelerim vs her şey gitmiş. Mail hesaplarıma giriş yapamıyorum girmeye çalıştığım mail hesapları oturum açma engellendi şeklinde hata veriyor ikisi de birbirinin kurtarma hesabıydı ikisine de erişemiyorum. CS 2'ye giriş yapmaya çalıştığımda hata verdi ve şu anda ne oyun açılıyor ne dosyaların bütünlüğünü doğruluyor. Opera geçmişine baktığımda kardeşim şifreyi kırdıktan sonra trojan. Multi. Accesstr. Aum böyle bir şey aratmış. Kaspersky Premium kullanıyorum tarama yaptım ve bir şey çıkmadı karşıma.

Mobil üzerinden girip mail hesaplarıma eriştim ancak trojan. Multi. Accesstr. Aum Google'dan arattığımda, genellikle siber suçlular tarafından gizli verileri çalmak, kullanıcılara karşı casusluk yapmak ve sistemlere izinsiz erişim elde etmek için kullanılır yazıyor. Acaba bunun yüzünden mi mail adreslerim vs bloke oldu?
CMD kullanarak Windows şifresi kırılmaz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı