nightfire26
Femtopat
Daha fazla
Merhaba kardeşimin dersleri yüzünden şifre koydum bilgisayara kendisi bu duruma sinirlenip YouTube'dan video izleyerek CMD kullanarak şifreyi sıfırlamış sıfırladıktan sonra Opera üstünde kayıtlı mail şifrelerim vs her şey gitmiş. Mail hesaplarıma giriş yapamıyorum girmeye çalıştığım mail hesapları oturum açma engellendi şeklinde hata veriyor ikisi de birbirinin kurtarma hesabıydı ikisine de erişemiyorum. CS 2'ye giriş yapmaya çalıştığımda hata verdi ve şu anda ne oyun açılıyor ne dosyaların bütünlüğünü doğruluyor. Opera geçmişine baktığımda kardeşim şifreyi kırdıktan sonra trojan. Multi. Accesstr. Aum böyle bir şey aratmış. Kaspersky Premium kullanıyorum tarama yaptım ve bir şey çıkmadı karşıma.
Mobil üzerinden girip mail hesaplarıma eriştim ancak trojan. Multi. Accesstr. Aum Google'dan arattığımda, genellikle siber suçlular tarafından gizli verileri çalmak, kullanıcılara karşı casusluk yapmak ve sistemlere izinsiz erişim elde etmek için kullanılır yazıyor. Acaba bunun yüzünden mi mail adreslerim vs bloke oldu?
Mobil üzerinden girip mail hesaplarıma eriştim ancak trojan. Multi. Accesstr. Aum Google'dan arattığımda, genellikle siber suçlular tarafından gizli verileri çalmak, kullanıcılara karşı casusluk yapmak ve sistemlere izinsiz erişim elde etmek için kullanılır yazıyor. Acaba bunun yüzünden mi mail adreslerim vs bloke oldu?
Son düzenleyen: Moderatör: