Cmd "Net User" - VarsayılanHesap

SemihKzl

Decapat
Katılım
10 Mart 2019
Mesajlar
13
Bu resimdeki beyaz alan bilgisayarımda benden başka bir kullanıcı olduğunu mu gösteriyor?
Yoksa bu bir virüa mü çünkü arkadaşlarımda bu bölüm yok.

376381
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kafana göre kullanıcıları silmişsin bile. İleride çok hata alacaksın. Son resimde ne olduğu zaten yazıyor okumayı bir öğrenemedi Türk milleti.
Arkadaşa okumamışsın diyorsun da dostum anlaşılan sen de adamın attığı resme bakmamışsın yazılanları okumamışsın. Silme yapmaya çalışmış ancak hata almış sistem silmesini engellemiş. Ayrıca bakacağı yeri bilmiyor olabilir, bunun için bu kadar öfkeye gerek yok.
 
Bir şey soracağım; bende şu şekilde var. "Administartor, guest, varsayılan hesap, wdagutilityaccount, yaya" yazıyor. Ne oluyor yani?
Bir şey olmuyor :) Bu kullanıcı mevzusuna çok kafayı takmayın, genel itibariyle hurafeden ibaret saçma sapan bir şey.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı