CMD'den etkinleştirilen Windows virüslü müdür?

tisortea7

Hectopat
Arkadaşla beraber oturuyorduk bilgisayar başında, ondan sonra ben tuvalete gittim arkadaş bilgisayar oynarken. Fakat Windows'u etkinleştir yazısından sıkılmış ve gidip CMD ile Windows'u etkinleştirmiş. Ben de bir şey demedim ona şimdi gitti ben de buraya yazayım dedim. Bu bir sıkıntı açar mı?

Arkadaşla beraber oturuyorduk bilgisayar başında, ondan sonra ben tuvalete gittim arkadaş bilgisayar oynarken. Fakat Windows'u etkinleştir yazısından sıkılmış ve gidip CMD ile Windows'u etkinleştirmiş. Ben de bir şey demedim ona şimdi gitti ben de buraya yazayım dedim. Bu bir sıkıntı açar mı?
Evet virüslü. KMSpico olur kendisi.

Yine de Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz formattan önce en sağlıklı çözüm olur bu arada mesajımı çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum. Not: Format atın atmayın demedim biraz yanlış anlaşılma olabilir.
KMSpico zararlısını antivirüsler tespit edemeyebiliyor. O yüzden onun yerine direkt en babasından kökten bir format öneririm.

Ayrıca bir şey daha diyeceğim. CMD'den Windows falan etkinleştirilemez ki? Öyle bir şey icat edilmedi daha. KMSpico gibi şeyler indirmediğin sürece öyle bir şey yok. Arkadaşınız sizi yiyor olabilir. Arada Windows'u Etkinleştir yazısı gidiyor, sürekli kalmıyor. O yüzden inanmış olabilirsiniz.

Zaten format atması gerekiyor. Arkadaşa tedbir amaçlı formattan önce bir önerdim. Tarama yaptıktan sonra atabilir.

Ayrıca bir şey daha diyeceğim. CMD'den Windows falan etkinleştirilemez ki? Öyle bir şey icat edilmedi daha. KMSpico gibi şeyler indirmediğin sürece öyle bir şey yok. Arkadaşınız sizi yiyor olabilir. Arada Windows'u etkinleştir yazısı gidiyor, sürekli kalmıyor. O yüzden inanmış olabilirsiniz.

KMSpico serverlarına bağlıyor diye biliyorum. Ancak neden bedavaya Windows versinler ondan dolayı format atmak gerek.

KMSpico serverlarına bağlıyor diye biliyorum. Ancak neden bedavaya Windows versinler ondan dolayı format atmak gerek.
KMSpico yazılımını yapan adam içine zararlı yerleştirmemişti diye biliyorum. Sonradan davadan korkup resmi siteyi kapattılar. Piyasada dolaşan KMSpico yazılımlarının içine zararlı yazılım yerleştiren KMSpico sahibi değil, farklı farklı siteler. Bedavaya Windows verme gibi bir durum değil ayrıca tam olarak. Çıkarıp cebinden Windows vermiyor. Kırıyor, aynı crackli oyun gibi. Bu arada benim bildiğim CMD'den öyle bir şey yapamıyorsun.

KMSpico yazılımını yapan adam içine zararlı yerleştirmemişti diye biliyorum. Sonradan davadan korkup resmi siteyi kapattılar. Piyasada dolaşan KMSpico yazılımlarının içine zararlı yazılım yerleştiren KMSpico sahibi değil, farklı farklı siteler. Bedavaya Windows verme gibi bir durum değil ayrıca tam olarak. Çıkarıp cebinden Windows vermiyor. Kırıyor, aynı crackli oyun gibi. Bu arada benim bildiğim CMD'den öyle bir şey yapamıyorsun.
Bunu dedim diye gidip güvenilir KMSpico diye aratmasın kimse :D Piyasada dolaşan neredeyse tüm KMSpico yazılımlarının içinde zararlı yazılım var.

KMSpico'nun orijinalini bulmayı bırak kimse bulamaz. Ondan şuan tamamen zararlı olduğunu hesaba takmak gerek. CMD'den yapıldığını duydum dediğim gibi bilemiyorum ancak zararlı olduğunu düşünüyorum onu yapacağıma garanti olsun diye etkinleştirmeden kullanırım ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı