Çözüldü CMD'ye girilen komutlar nasıl geri alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MetinDai

Kilopat
Daha fazla  
Performansı arttırması amacı ile bir program çalıştırdım sistem geri yükleme noktası da oluşturdum fakat geri yükleme noktası sadece kayıt defterini geri alıyor. CMD'ye girilen kodları almıyor. Bu kodları nasıl geri alabilirim?

Çözüm
Çok basit, girdiğiniz kodların yaptığı değişiklilere ait tek tek varsayılanlarını öğrenip kodları bu varyaılanlara göre güncelleeyceksiniz.

Bir tane örnek vereyim, ondan kendiniz diğerlerini yaparsınız.

Mesela bu komutu girmişsiniz:

Kod:
fsutil behavior set disable8dot3 1 >nul 2>&1

Recep Baltaş bunu nasıl geri alacağınızı anlatmış:

Geri alma komutu:

Kod:
fsutil behavior set disable8dot3 0

Ayrıca kodları neden görsel olarak paylaştığınıza da bir anlam veremedim ama meraklısı için ben düzgün olanı da vereyim:

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    26 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    4 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    13,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    13 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Zararı olan kod yok gibi, nasıl bir yavaşlık yaşıyorsunuz?

Hocam benimki biraz sapıklık. Ben çok takıntılıyım bu konuda. Tamamen standart Windows istiyorum ve 2 haftadır o şekilde kullanıyorum format atmadan (çok sık format atarım 2 günde bir falan) fakat aklıma bu uygulama geldi. Beni rahatsız etmeyeceğini düşündüm. Fakat gene psikolojik olarak kötü hissediyorum xd.

Bu rahatsızlığı gidermek için de değişiklikleri geri almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benimki biraz sapıklık. Ben çok takıntılıyım bu konuda. Tamamen standart Windows istiyorum ve 2 haftadır o şekilde kullanıyorum format atmadan (çok sık format atarım 2 günde bir falan) fakat aklıma bu uygulama geldi. Beni rahatsız etmeyeceğini düşündüm. Fakat gene psikolojik olarak kötü hissediyorum xd.

Bu rahatsızlığı gidermek için de değişiklikleri geri almak istiyorum.

Aynı sapıklık bende de var fakat zamanla alıştım. Bu kodlarda zarar verecek bir şey yok. Sistemini kafana takmaman gerek, önceden ben de yapıyordum bunu.

Çok basit, girdiğiniz kodların yaptığı değişiklilere ait tek tek varsayılanlarını öğrenip kodları bu varyaılanlara göre güncelleeyceksiniz.

Bir tane örnek vereyim, ondan kendiniz diğerlerini yaparsınız.

Mesela bu komutu girmişsiniz:

Kod:
fsutil behavior set disable8dot3 1 >nul 2>&1

Recep Baltaş bunu nasıl geri alacağınızı anlatmış:

Geri alma komutu:

Kod:
fsutil behavior set disable8dot3 0

Ayrıca kodları neden görsel olarak paylaştığınıza da bir anlam veremedim ama meraklısı için ben düzgün olanı da vereyim:

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı